Zdravniki so neozdravljivemu bolniku povedali vnaprej kakšna je diagnoza in prognoza. Podpisal je papirje za evtanazijo. Injekcijo mu stisne robot.Ampak kot sem rekel, takemu povej vnaprej, pa se naj sam fenta. Ne zahtevaj da ubija nekdo drug.
To je zrelo za prijavo umora.Z normalnim dohtarjem, ki ni nek verski fanatik, se je vedno dalo zmeniti, če je to ostalo med štirimi očmi. Moj oče se je že pred 60 leti lepo zmenil z dohtarjem, da je dal njegovi trpeči in neozdravljivo bolni mami malo višjo dozo morfija.
Tisti, ki je robotu stisnil "enter" je morilec.Zdravniki so neozdravljivemu bolniku povedali vnaprej kakšna je diagnoza in prognoza. Podpisal je papirje za evtanazijo. Injekcijo mu stisne robot.
Zadovoljen?
Ne govorim o tem kakšna smrt je lepša, ampak o tem da ti nimaš pravice iz človeka naredit morilca.Torej, tebi se zdi bolj primerna smrt nekje na štriku in se zraven še dušiš, kot da dobiš injekcijo in lepo humano zaspiš??
In kdo bi to prijavil?To je zrelo za prijavo umora.
Teoretično lahko vsak, ki je prebral to tvojo izjavo.In kdo bi to prijavil?
Kakršne pišeš tu gor, si ti že zdavnaj zrel, da ne napišem, da že gniješ, za prijavo.Teoretično lahko vsak, ki je prebral to tvojo izjavo.
Bizi je tu pač priznal, da je njegov oče ukazal umor njegove babice.Kakršne pišeš tu gor, si ti že zdavnaj zrel, da ne napišem, da že gniješ, za prijavo.
zgleda imajo kaj za podedovat, socialno stanovanje pa ni tok atraktivno, da bi se človek prav hudo bal...Tako je. Mater si fuk..jen. Brez veze še kaj s tabo razpravljat. Aja to še. Vidim, da te je full tega strah, da bi te svojci pospravli
Samomorilcem nebi pomagal, jih vzpodbujas naj se ubijejo.Saj pravim, samomor zaradi mene lahko narediš.
Tako je. Mater si fuk..jen. Brez veze še kaj s tabo razpravljat. Aja to še. Vidim, da te je full tega strah, da bi te svojci pospravli
kretene se je v zgodovini že večkrat ignoriralo, kaj je to prineslo pa vemoSte pa tudi eni kreteni, da vsakemu trolu z 5 minutami preveč časa odgovarjate na provokacije.