Kako nam bodo zdaj "Svobodnjaki" zrihtali to evtanazijo?

igi

Guru
13. okt 2007
5.595
1.203
113
Celje
nekaterim, se močno smeji, saj so to že v ZDA izvajali, pa celo v Nemčiji pod brkačem.

sem preletel članek, ki si ga prilimal. Lepo piše, da je zakon preohlapen:
"A pogoji za evtanazijo v večini držav, vključno z Nizozemsko in Belgijo, so zelo ohlapni, za usmrtitev je dovolj pisno izražena želja bolnika (ali v določenih primerih želja svojcev) in soglasje dveh zdravnikov."

In to, da bi bil pri nas zakon ohlapen in brez ogomno papirologije se ni za bati ;)

To sicer ni v nobenem predlogu, ampak če se jaz odločim, da želim končati svoje življenje, zakaj bi to moral narediti z 9mm kuglo v glavo ali štrikom?

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
No, včeraj na NOVA 24 gosti, zdravniki, doktorji....na temo evtanazije...Kot bi slišali mene.
V Canadi, Nizozemskem....kjer imajo evtanazijo dovoljeno. Zlorab, da glava peče. V eni sobi izvajajo evtanazijo, v drugi sobi pa že čaka pacient za presaditev organa. To sploh ni evtanazija, ampak čist navaden umor, saj organ vzamejo "spečemu" človeku, ki še ni zastrupljen z smrtno injekcijo. U bistvu organ ukradejo še živemu človeku. Še posebej so na udaru ljudje z downovim sindromom. Tretjina vseh evtanazij se izvaja BREZ privoljenja evtanaziranega.
Posel, biznis, industrija.... Evtanazije se povečajo, v času dopustov, ko se svojci odpravljajo na dopust in se hočejo znebit bolnih staršev, da gredo potem na dopust itd....
Svinjarija, nagravžarija....

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
No, včeraj na NOVA 24 gosti, zdravniki, doktorji....na temo evtanazije...Kot bi slišali mene.
V Canadi, Nizozemskem....kjer imajo evtanazijo dovoljeno. Zlorab, da glava peče. V eni sobi izvajajo evtanazijo, v drugi sobi pa že čaka pacient za presaditev organa. To sploh ni evtanazija, ampak čist navaden umor, saj organ vzamejo "spečemu" človeku, ki še ni zastrupljen z smrtno injekcijo. U bistvu organ ukradejo še živemu človeku. Še posebej so na udaru ljudje z downovim sindromom. Tretjina vseh evtanazij se izvaja BREZ privoljenja evtanaziranega.
Posel, biznis, industrija.... Evtanazije se povečajo, v času dopustov, ko se svojci odpravljajo na dopust in se hočejo znebit bolnih staršev, da gredo potem na dopust itd....
Svinjarija, nagravžarija....
Vprasanje koliko organov lahko vzamejo fejst bolnemu cloveku...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Problem je, ker je to bilo na NOVA24. Kdo še to jemlje resno:valjamse:
Itak, ti jemlješ resno 42 kur pa necenzurirano in podobno sranje, kamor za goste vabijo in za mnenje vprašajo Niko kovač, Jenule, Kociparco, Vatovca, Čordiče pa unga tanovga ministra ki daje napotke kako se liže presredek in anus....

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tole novo ministrstvo za solidarno prihodnost ki jo vodi Inštruktor lizanja anusa in presredka, nam bo zrihtalo evtanazijo. Evtanazija je res solidarna prihodnost.
Novi moinister za lizanje riti.

1681370436170.png

Priponke

• 1681370358800.png
    1681370358800.png
    713,7 KB · Ogledi: 45
  • Objave ne odobravam
Reactions: aljoman

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Sej če človeku ne omogočiš evtanazije = želiš mu trpljenje.

Za začetek je problem terminologija. Kaj je evtanazija? Aktivna? Pasivna? Kam paše asistenca pri samomoru? Kam paše opustitev zdravljenja v brezupni situaciji? Recimo odklop aparatov pri možgansko mrtvem človeku.

Ko bomo to razčistili, se lahko menimo, kdo komu kaj hoče. Dokler se vse meče v isti koš, pa ne pridemo nikamor, razen na okope.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in 8888