Zelo redko se tule oglašam, ker se mi ne da. Preberem pa marsikaj. Ko sem se kdaj oglasil, sem kdaj tudi kakšno neumnost napisal, pa me je Alter takoj kamenjal. Mogoče je bila neumnost, mogoče tudi ne. Sedaj pa tukaj pred vsemi jasno in ponosno povem, da sem za razliko od večine tukaj stardeca imel za zelo pametnega človeka, vendar s strani večine forumašev večkrat nerazumljenega. (generacijska pregrada, pregrada na relaciji kmet-meščan, pregrada med levimi in desnimi in še marsikatera).
AMPAK!
V ožji družini sem imel ljubljeno osebo, ki je v zadnjem stadiju raka (pred njenim 30-im letom življenja-torej mlad čovek, ki je imel še vse pred sabo) preživljala neznosne muke. In to je trajalo 4 mesece. Priklenjen na posteljo v bolnišnici, kjer je bilo meni, zdravemu človeku, vroče in zadušljivo za popiizdit. Stardec, a si predstavljaš, da ne pomaga niti epiduralna anestezija v kombinaciji z najmočnejšimi painkillerji direkt v žilo? Da ti lasten drek teče nazaj iz želodca skozi kateter v vrečko? In fant si je želel skočiti skozi okno. Je bil v dovolj visokem nadstropju. Bi zmogel sam. Pa mi je jasno povedal, da enostavno nima jajc za to. Vsi smo bili vsaj tako obupani kot on. Le, da je bil on povrh še smrtno bolan. Pa sva se z njegovo punco pogovarjala, da bi mu "pomagala". Pa sva seveda ugotovila, da je to nelegalno. Konec najbrž ne rabim razlagat, kakšen je bil in kakšno olajšanje nas je doletelo. Tudi njega, sem popolnoma prepričan.
Stardec, še to ti povem, da sem bil vedno in vedno bom ponosen desničar in ponosen volilec desnih opcij. Tako kot ti. In pri večini tvojih postov (če ne kar pri vseh) sem se kar strinjal s tabo: pedri, cucki za katerimi ostaja drek, delomrzneži, cigani, nori šolniki, kamelarji, politiki itd.
Ampak ti tudi povem-tukaj in zdaj: Od sedaj naprej si zame bedak.