Kako nam bodo zdaj "Svobodnjaki" zrihtali to evtanazijo?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.665
-1.366
63
Tako je. In si priznati da si bolan, je še težje. Poiskati pomoč, ko si enkrat priznaš, je lažje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Samo najbolj pokvarjen
Glej stardec. Ti delaj s svojim življenjem kar hočeš, nam pa dopusti, da mi delalo s svojim, kar mi hočemo. Jasno? Ti se lahko celi nepokreten, posran itd. hebeš 10 let, mi dol visi. Jaz se ne mislim.
Model, ti si tisti, ki se mešaš v življenje drugih. Ti se s tem, ko hočeš crknit, mešaš v življenjhe tistega, kateremu hočeš naprtit svoj umor. Ubij se sam, preden boš nesposoben, da se sam ubiješ.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.777
1.611
113
Iskajoč brata
Ravno včeraj umrl oče od kolega... Hiral en mesec brez hrane, v bolečinah, čakal na smrt.....
nobenemu ne privoščim take smrti...

• Žalosti me
Reactions: Matey

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Lari fari. Današnja medicina zna poskrbet da bolnika nič ne boli ali pa da se ne zaveda in tako potem lahko vsak umre "dostojno" po naravni poti.
Se pravi, da se odlocim da bi umrl potom evtanazije preden zgnijem in umrem od bolecin ni ok.

Da bi pa sediran in zadet od analgetikov samo opazoval, premikal oci in vonjal kako propadam mesece in mesece ti je pa ok in uredu.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.777
1.611
113
Iskajoč brata
Lari fari. Današnja medicina zna poskrbet da bolnika nič ne boli ali pa da se ne zaveda in tako potem lahko vsak umre "dostojno" po naravni poti.
vav, to pa je komentar....
Dam primer, ki je bil blizu mene, kjer je kolega opisal kaj se dogaja. tako da tvoja trditev žal napačna...
Ne bom več pital trola... najboljše da napišeš pesmico in se vrneš nazaj v zidanco...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pravi, da se odlocim da bi umrl potom evtanazije preden zgnijem in umrem od bolecin ni ok.

Da bi pa sediran in zadet od analgetikov samo opazoval, premikal oci in vonjal kako propadam mesece in mesece ti je pa ok in uredu.
Da se poskrbet da se pred smrtjo ne zavedaš. Medicina zna poskrbet da ti pred smrtjo živiš v svojem svetu, v nebesih. Al pa v Murglah, če ti je tam bolj všeč in ker v nebesa ne verjameš.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Pozabil si odgovort na moje vprašanje, ali bi ti ubil svojega otroka, svojo mater ali pa kogar koli drugega, če bi te prosil da ga ubij.
Če je otrok polnoleten in se je sam tako odločil, nimam nič proti. Evtanazija pa ne dopušča, da ti odločaš o smrti kogarkoli. Vsak posameznik se mora SAM, razumeš SAM, odločit. Se mi kar zdelo, da o tej zadevi nimaš pojma. Samo nekaj klobasaš tja v tri dni. Ostani raje pri cvičku.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če je otrok polnoleten in se je sam tako odločil, nimam nič proti. Evtanazija pa ne dopušča, da ti odločaš o smrti kogarkoli. Vsak posameznik se mora SAM, razumeš SAM, odločit. Se mi kar zdelo, da o tej zadevi nimaš pojma. Samo nekaj klobasaš tja v tri dni. Ostani raje pri cvičku.
Torej ti priznaš, da bi ubil svojega lastnega otroka ali svojo lastno mater, če bi se onadva SAMA tako odločila in te prosila, da ju ubij?
Tipičen šolski primer rdečuha.