Kako boste prišli do lastne nepremičnine?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ceste nič drugega ceste.....pri plačah 600-800€ lahko lastno stanovanje sanjamo, še najem predrag.....

kaj čakamo za ceste, halo ????????? !!!!!!!

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ceste nič drugega ceste.....pri plačah 600-800€ lahko lastno stanovanje sanjamo, še najem predrag.....

kaj čakamo za ceste, halo ????????? !!!!!!!

V Sloveniji je glede na ostale države nadpovprečno visok delež lastniških stanovanj. In zopet naletim na tebe, ki se pritožuješ. Namesto, da bi energijo usmeril v svoj uspeh se spet pritožuješ. Kot pravi komunistek bi namesto s svojo pametjo in sposobnostjo svoje probleme reševal z nasiljem nad tistimi, ki so bolj uspešni.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Tipično slovensko ja
smile-1.gif
Sicer pa je tipično slovensko tudi, da hoče vsak svojo nepremičnino. Pa po tem ni nobene potrebe.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
a ni od vegrada odkupila polovico celovških dvorov MO Ljubljana?
sprasujem se.gif

tako pa res ni problem prodajat stanovanj (oz. parkirnih mest za 18k€
crazy1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz odprem forum, pogledam med vrstice in vidim čvek, zadnja tema samo Kako boste prišli do..... (ne piše celo) pa vem kdo
je odprl temo, kaj sprašuje, in kaj je njegova problematika
cool-1.gif

sicer pa na odpiralca teme;

Najdeš si punco, oba da imata 800€ službo, torej imata 1600k prihodka, 500 gre za kredit, ki ti ga pomagajo spacat
tvoji starši, babica in dedek, njeni starši in babica in dedek (oni ga najamejo, vidva ga plačujeta), v trinajstih letih mata
solidno 80k stanovanje.

Eni majo kredite na 25 let, tut 35,...

Kaj ti pa preostane drugega,...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Sicer pa je tipično slovensko tudi, da hoče vsak svojo nepremičnino. Pa po tem ni nobene potrebe.

Sam nisi sposoben priti do svoje nepremičnine da tako misliš?

No, pa saj ni lepšega kot živeti pri starših ali pa v podnajemniški garsonjeri.
priden.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Heh, jaz sem lepo sam prišel do svojega stanovanja. In nisem eden izmed tistih, ki non stop jadikujejo in so vsi drugi krivi za njihove probleme. Meni ni nihče nič dal. Kvečjemu država mi kaj več vzame. Verjemi, da po lastniških stanovanjih ni potrebe. To je luksuz. Za luksuz je pa treba dat kaj od sebe.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ker sem si ga lahko? Eni si pa kupijo dober avto. Jaz imam pač cliota. In če grem pred fabrko v kateri delajo tisti, ki ne morejo do stanovanj, je 3/4 avtov boljših od mojega. Tudi to nekaj pove.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ker sem si ga lahko? Eni si pa kupijo dober avto. Jaz imam pač cliota. In če grem pred fabrko v kateri delajo tisti, ki ne morejo do stanovanj, je 3/4 avtov boljših od mojega. Tudi to nekaj pove.

Novega golfa si je pač lažje kupit kot novo stanovanje za 90k....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:

Novega golfa si je pač lažje kupit kot novo stanovanje za 90k....

Samo potem ravno taki jokajo kako se ne da...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik brgo pravi:

Ne delaš prav. Če je narod rad fauš jim moraš dat razlog oz. vzpodbudo. Bajto pa še en starejši "bolj nobel" avto.
evil.gif

Iz prve roke:ko sem imel 15 let starega MB mi je marsikdo rekel, ti pa imaš denar. Ko sem za 4x toliko, kot je bil vreden, kupil Golfa pa nobeden nič...

Popolnoma isti primer je imel fotrov bratranec...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz odprem forum, pogledam med vrstice in vidim čvek, zadnja tema samo Kako boste prišli do..... (ne piše celo) pa vem kdo
cool-1.gif

Najdeš si punco, oba da imata 800€ službo, torej imata 1600k prihodka, 500 gre za kredit, ki ti ga pomagajo spacat
tvoji starši, babica in dedek, njeni starši in babica in dedek (oni ga najamejo, vidva ga plačujeta), v trinajstih letih mata
solidno 80k stanovanje.

Od staršev imam samo še mati, torej odpade mi oče + dedek in babica.....Še mati mi ne more nič pomagati, kaj potem?

Na mojo plačo dobim na 30 let max 40k € kredita......KAKO NAPREJ? NASVET?

Maš službo zame 1000€ + ?
cool-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ja kaj je Matej? ni nam lahko ane?
pa poglej malo klko stanejo hiše na goričkem.....pa se sem preseli. mi boš lahko za pir dal kdaj v M.Soboti
aplauz.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Na mojo plačo dobim na 30 let max 40k € kredita......KAKO NAPREJ? NASVET?

Maš službo zame 1000€ + ?
cool-1.gif

Saj ti nisem fouš. Ampak daj povej, kaj si pa NAZAJ naredil, da bi bi ti bilo ZDAJ in NAPREJ bolje? Koliko si vložil v izobraževanje? V čem si dober? Če si v nečem dober, zakaj tega bolje ne vnovčiš? Razumi, da imaš tako, kot si si sam napravil. Samo zato, ker delaš 8 ur si še ne zaslužiš nujno toliko kot nekdo, ki se je trudil, da bo na trgu dela veliko vreden. Še vedno je čas, da razmisliš kaj bi lahko počel, mogoče šel na svoje, karkoli. Denarno se usmeri pa bo
smile-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
cool-1.gif

solidno 80k stanovanje.

OFF

Kakšni dedki pa babice, mene takrat sploh še ni bilo, ko sta mi umrla dva dedka in en babica, no ko pa sem bil v plenicah pa še babica pa sem star malo čez 20 let, potem se ve približno koliko sta že starša stara.