Kak tip ženske je to?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
e, glih dons smo mel na šihtu 3-je debato, dve ženski, pa tip. No pa je tip na koncu zaključil: "sej bo slišat kruto, ampak ste zaje**e, sam brez vas pa tut ne moremo"
hysterical-1.gif

tko da....

sicer pa, če potegnemo črto, tut ženske ne moremo brez moških, pa se pritožujemo
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz sem pred kratkim popolnama razumel, da bab ne mors razumet, ker se same ne razumejo. Prav bolje se počutim.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Prej bo šlo brez nas kot pa brez žensk. V laboratoriju so že naredil spermo iz ženskega kostnega mozga, tako da bojo hmal začele babnce govorit, sej bi lahko šlo brez vas ampak ne gre. Kdo bo pa žarnce menjal pa pošraufu po bajt?
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Takoj bi ji mogo rečt: Mogoče si res zaslužim kaj boljšega, samo raje bi njo skotal ko tebe. Case closed
grin1.gif
Who's next?

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Da ne opdiram nove teme, bom kar tu zraven nalimal! (ker isto nekak spada pod ta naslov)

En kolega gre v mesto pa sreča kolegico, ki je že res ni lep čas vido pa tudi nobenih drugih stikov nista mela (tel, msn..) Da prednohno objavim da imata oba vsak svojega partnera/partnerico!¨

Sred pogovora ona njemu ven vrže če ima par minutk časa, da gre z njo na wc! lol wtf..... on reče, da nima cajta ker se mu je mudilo na poslovni sestanek! MU ona odvrne pa drugič......

Pol med sestankom za kako uro dobi on sms če še je vedno na sestanku ali že ima kaj časa, pa odpiše, da še je na sestanku in če je kaj nujnega če kaj rabi! Pol pa dobi nazaj sms .....Tamali ves kaj bi ti zaj delala....Cote bi trgala dol z tebe pa te naskočla.....full sem khm khm ????

še večji wtf kaj te babi delaa, kaj je tip ne "skota" dovolj vredi!!! Ja pa še kolega jo pol vrpaša, kaj nimaš več ti fanta! Ona pa "ja pa kaj"
bonk.gif

lol, meni pa njemu nič jasno.........pa vam
confused-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Je reko, da je itak bil presenečen ker še ga nobena ni tak na hitro oz direktno povabla, da jo po tvoje rečeno skota! Pol pa še je bil v dilemi ker ima punco! Tak, da je pol reko, da je raje pustil vse skup na miru!
bonk.gif

Kaj pa jaz vem tudi kak bi sam v tej situaciji odreagiral
hysterical-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ma mogoce, da je to bil samo kak test, da ga njegova preizkusi. Jaz na take plehke fore ne padam, ker to, da ti nekdo dobesedno z ribo maha pod nosom, tega ponavadi ni. Hmmm mogoce pa bi mogo bit bol lušn. Fak.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zaj če je neka stara kolegica z srednje šole, ki niti slučajno nemore met veze s tvojo babno...
Mislim recimo tvoja je hodla na gim. v MB, ona pa na eko. v bistrici, ena je od druge mlajša 4 leta...
Res mala možnost da se poznata + tega stara kolegica/sošolka ti tega pomoje nebi naredila.

Če bi ti to naredla ta te zezna, pa naredi samo zato, da te pol ona dobi "nazaj".
evil.gif

babike so tupe, samo včasih majo kako sebično inteligentno potezo.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja če pa nisi hotla it na kavo z mano... Z omladincom. Glej itak bi spila ze v kafani ene 3 jegre,
pol pr meni doma še kak literček refoška, pol bi mi ti nekaj naredla in to bi blo to.

Še govorit mi nebi blo treba kaj mi boš naredla
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: