Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Sploh ne glumim. Sloveneta nisem še nikoli videla v živo, on pa tud mene mislim da ne... Tako da govora o tem, če mi je všeč, tukaj (vsaj zdaj) pač ne more bit. Ena se ga pač more usmilt in it z njem na kavo...
Aja, če mi je pa kdo vizualno všeč, pa jasno da se potrudim in si najdem čas, po možnosti veliko časa ker nikoli ne veš kaj lahko še pride po kavi (a greva na kosilo/večerjo, v kino,... Aja in, če me povabi k sebi domov, rečem NE) -če se izkaže da je osebica prijetna za druženje...
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Uradno preklicujem svoje vabilo, ...
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
KSZ ( btw če bi mojo fotko predelal v fotošopu, bi bla tud perfect)
Kaj pomen GAJSTNA baba??
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Po dolgem, dolgeeemmm času berem alter, pa sem se spet tok nasmejala...vidim da ste še vedno iste šeme gor, da ima Slovenet še vedno vse ženske v svoji vrsti (to ni on, to je njegova Schauma)...(jebach)
Drugače pa zanimiva tema...Ženske vas očitno res lahko zafrknemo s tem, ko opisujemo svoje kolegice, pa vam pol niso všeč al kokrkoli....ampak, kakšni ste pa vi šele...vas vprašamo, če mate kkšnga fajn kolega pa tkole...vaš odgovor je pa..."Ja se najde kakšn... sam kva je s tabo sej nisem pedr, da bi si jih ogledoval!" In pol rečete kolegu ki je poleg: "Ane stari, kakšne majo, k da smo pedri!"...Kdo ma zdej več od koga??? Mi od vas, al vi od nas, ki se vsaj potrudimo???
Lp, Orange
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
No Tjasi, če praviš da nočeš razpravljat preko ZS-jev. Ti od tukajle sporočim, da sem naslednji teden v petek frej od 2h popoldne naprej. V petek ima Slovenet namreč ta kratek šiht. Pa ne delam v LJ, da ne bo kdo to mislu.
Seveda, če že v soboto ne moreš. Jutri pa imam žal druge obveznosti.
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
Po dolgem, dolgeeemmm času berem alter, pa sem se spet tok nasmejala...vidim da ste še vedno iste šeme gor, da ima Slovenet še vedno vse ženske v svoji vrsti (to ni on, to je njegova Schauma)...(jebach)
Drugače pa zanimiva tema...Ženske vas očitno res lahko zafrknemo s tem, ko opisujemo svoje kolegice, pa vam pol niso všeč al kokrkoli....ampak, kakšni ste pa vi šele...vas vprašamo, če mate kkšnga fajn kolega pa tkole...vaš odgovor je pa..."Ja se najde kakšn... sam kva je s tabo sej nisem pedr, da bi si jih ogledoval!" In pol rečete kolegu ki je poleg: "Ane stari, kakšne majo, k da smo pedri!"...Kdo ma zdej več od koga??? Mi od vas, al vi od nas, ki se vsaj potrudimo???
Lp, Orange