Kak tip ženske je to?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Stojiš z kolegico/sodelavko pri šanku in čekiraš dogajanje v klubu, piješ in malo migaš in se pogovarjaš...
Uleti pozdravit stara kolegica (za lažjo predstavo nikoli nisi mel z njo nič, le 1x sta mimogrede se malo
zalepla ampak od tega je vsaj 5 let), "Hay, kaj pa ti tu, gor dol, kako je, bla bla, kaj delaš..."
Zarad glasne muzike se pogovarjata bol iz ušesa na uho, tvoja kolegica s katero si stal pri šanku nemore
slišat popolnoma ničesat kar se pogovarjata. In ta punčara te vprasa če si s punco tu... Ne, ne, sodelavka,
gor dol, sma z nočne, pa sma uletela na pivo po šihtu... "Aja, pol je v "postopku"? Ne, ni v postopku,
samo na pivo sma sla, sej zdaj se ostali sodelavci pridejo... "Se mi je zdelo da mas boljši okus, ker si
res zasluzis nekaj boljšega, te pogleda in ti prilepi enega hitrega cmokeca na lička in odfrči k kolegicam plesat,
in se več ne vrne.

Zdaj pa me zanima, al je ta punčara navadna afna, al ji je dečko všeč, al se pač samo ima za najlepšo daleč naokoli?
Je recimo tako punco sploh za skotat, če je že za met ni? Al se že s ponosa človek ne da dol s tako avšo?

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI

Mogoče je blo čist dobronamerno.
Kero grdobo si si zopet vozil po gostilnah?
smirk-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič druzga, kot stavo je dobila.
S svojo družbo je šla stavit, če si upa kušnit enega klempeta.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Afna, ki se ima za najlepšo. Da en znak, tako, da imaš upanje in ona potrditev, da je oh in sploh, ko je pa prevroče se pa umakne. Tipična "attention".

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Taka, ki jo tip enkrat povalja, pa misli, da je boga za jajca prijela.
rolleyes-1.gif

In zakaj je ne bi položu, če se pojavi šansa (razn, če je kak "smrtni greh" ali pa "imaš punco doma in si pošten in resen fant")? Domov ti jo pa glih ni treba pripeljat
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:

Mogoče je blo čist dobronamerno.
Kero grdobo si si zopet vozil po gostilnah?
smirk-1.gif

Na pir sn sel s sodelavci, pa sma pač bla prva v klubu. Včeraj je dogajalo na štuku,
in ob 3 zjutraj pač ni druga. sodelavka pa čist ok zgleda, nevem kaj je blo tej avši.

Škoda da nisn bil pijan, bi ji že kako sikno nazaj.
cool-1.gif

(mislim da je sodelavka celo boljša od te frčafele)

Vbistvu skotal bi obe. Če nebi mel punce seveda.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ti bi vse skotal sam kaj ko maš doma punco.
smirk-1.gif

Je bla fajn gužva učer na štuku? Baje so mel Kreslin&co. koncert. Mi smo se u kaosu predolg zadržal pol pa ni blo volje za na štuka.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Tako žensko dobiš najlažje, tako da se ne trudiš okoli nje in jo "ignoriraš". Pozabiš na komplimente, pozornost in ostale zadeve, ki normalno sodijo zraven.

Dosti pa si jih takole fila ego, ker potrebuje več samozavesti pri misiji zavzeti nekega tretjega tipa.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
MalcomX: tebi se kr dogaja vidim
smile-1.gif
Grem enkrat s tabo.

Drugace pa, tudi meni se je kaj podobnega ze X krat zgodilo ( a ponavadi takrat, ko sem bil zaseden). Pac punca je mogoce po dolgem casu samska in najlazje se je nekomu ustulit, ki ga ze od prej pozna in bi rada obudila spomine. Nostalgija press
smile-1.gif
Vsem je blo lepse ko smo bli mlajsi, pa to ne zato ker so bli drugi cajti, ampak zato, ker smo pac bli mlajsi.

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Afna, ki se ima za najlepšo. Da en znak, tako, da imaš upanje in ona potrditev, da je oh in sploh, ko je pa prevroče se pa umakne. Tipična "attention".

Težko bi bolje opisal
aplauz.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Pac punca je mogoce po dolgem casu samska in najlazje se je nekomu ustulit, ki ga ze od prej pozna in bi rada obudila spomine.

Pomoje je bla težava, ker je bila z tremi kolegicami in 3mi kolegi (triple date mogoče), babnice so nekaj migale in
sisale hajnikenčke, krelci so pa sedeli, se nič pogovarjali med sabo, en je kljuval SMSe na telefon, tatretji je čekiral
"svojo" kako pleše, tatretji je čekiral "sosedovo" kako pleše, skupaj pa so vsi trije lizali fruktalovo marelico na slamico.
(sej ne da moreš v klubu pit, ampak ob 4 zjutraj mareličen sok, povrhu še vsi trije ono; "Sok marelico, jaz tudi, enako jaz tudi )
rolleyes-1.gif

Pol pa ni čudno da jim čbelce odletavajo na tuje cvetove, če jih neznajo animirat...

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ti bi vse skotal sam kaj ko maš doma punco.
smirk-1.gif

Je bla fajn gužva učer na štuku? Baje so mel Kreslin&co. koncert. Mi smo se u kaosu predolg zadržal pol pa ni blo volje za na štuka.

hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Težko bi bolje opisal
aplauz.gif

Ehhh, Grisbi kaj bi govoril..., izkušnje. Dolgoletne
smile-1.gif