Itak, sej ma ta menjalnik pol sveta not.Ja no, daleč od tega, da bi imel to ZGOLJ C5 III.
koliko kaj se dogaja z adblue posodo? To sem sicer pozabil omenit, da je zelo štorasto dolivati adblue. Ampak naj jim bo, ker je to precej redko opravilo.
bmw ga ima nazajZgleda, da imajo vsi menjalniki + naprej. No, meni je to skregano z logiko in občutkom. A se to da softversko zamenjati plus in minus?
Grandland je že PSA in ne pravi Opel. Mene na Astri 1.4 sportsturer moti trenutno da sprednje vzmetenje oddaja vbrirajoče zvoke ob majhnih grbinah ob mali hitrosti. Sklepam da so stabilizatorske palčke. Če ne , bom malo jezen. Potem tu in tam kak čriček, večinoma na letnih 17tkah. Na zimskih 16tkaj razmeroma tih. Moti me da nima Android avta ima pa Carplay. Čeprav bi naj obstajal updejt, na servisu trdijo da jim računalnik ne javlja nobenih posodobitev.Malo lima malo žice...evo tebi Opelice
Mene moti, da v avtu letnik 2018 nimam enga pametnega mesta za odložit telefon. Pa samo en usb. Passat.
Tole je pa za pogledat, če se da stikalo obrniti (menda ni na zajle).Hja, takšna je shema avtomatika že dolgo... Logika je pač takšna, da je D najdlje od začetne pozicije ročice (P), in da je med D in R vmes N, da človek ne naredi kakšne neumnosti...
Fe3: Na starih bemflih se je dalo stikalo za +/- mehansko obrniti okoli in tako dobiti željen način ročnega prestavljanja...