naš w212..ima vse, pogrešam pa 360° kamero (občasno) in pa recimo 50+ konjev vsaj. Avto ima le cca 2 tone in 204 konjev je dejansko premalo za neko živahnost. Moti me še, da je za moj okus preglasen, pa niti ne motor, ampka valjarji, pogoni itd, (4matic).
Neumnost je še samodejno parkiranje, ne vidim uporabnosti, niti pred 10 letimi ko so začeli (priusa imam v glavi) s temi forami, niti danes 10 in več let after.. Tisti ki ne zna parkirat mu tudi to ne pomaga, fakt. Stojim za tem takrat in danes. za zdaj. Dokler se spet kakšna nova pamet
kaj še je tak minus, da nima luknje za smuči... pač stvar opreme...včasih je nerodno vedno vse podirat.
Infoteimnat ko sam dela dobro, ampka povezljivost s telefoni pa je zelo omejena, tisti net je bolj tako tako, online je tako tako...me ne prepriča. Android auto je zapleteno (beri drago) za nadgradit. Sej ne da rabimo to, ampak pač.
plus, oprema pametne LED luči dolge in kratke top zadeva, prav tako pametni radarski tempomat in line assyt. dobro želeli smo 4matica imamo ga,zračno vzmetenje na vseh 4 kolesih je prišlo poleg... memory sedeži in udobni masažni sedeži so tudi top, sploh ko se dalj pelješ, je to to. Tudi sound system, čeprav je osnovi je rang višje kot pri plebejskih avtih. _Dokler nič ne crkne smo v tej kategoriji....