Ni nujno. Če je tu težava od novega, gre lahko za tovarniško napako v materialu...Aha, to nisem vedel, pri 5 let starem/novem mercedesu to nebi smelo bit težava - upam vsaj.
Lahko je ležaj oziroma pesto, lahko tudi zavorni cilinder da ne spušča lepo nazaj kot je Tony napisal in podobno. Pomembno je da se gre po vrsti in se izključuje vzroke . Tega na servisu ne delajo, kao ni časa. Potem pa je na tebi da najdeš takega mehanika ali pa iz lastnega veselja. ...Aha, to nisem vedel, pri 5 let starem/novem mercedesu to nebi smelo bit težava - upam vsaj.
Kolikor sem jaz razumel je začelo stare tresti, pa so menjali... Potem se je začela saga.Ni nujno. Če je tu težava od novega, gre lahko za tovarniško napako v materialu...
PS: ta ni bil zaleten, pa dve leti je bilo vse BP. Mi je pa danes povedala hči, da je pred začetkom teh težav zet ornk v robnik ruknil. Zdaj bodo gledali ležaj.
Ta del ne vem.A ni avto od zeta??
Kriv je servis, ne pa zvezda.In da tu nek pooblaščenec, kjer so sami strokovnjaki zaposleni ne ugotovi, da je ležaj recimo sesut, potem... eh... nimam besed... In ja pod črto je zvezda kriva, ker ima takšne "strokovnjake" zaposlene.
No ja tu si pa malo mimo vsekal. Strokovnjaki grejo hitro za sebe, ker na pooblaščenih ni pravega dnara. Sploh na večjih. Kaki mali družinski, ko si še vzamejo cajt, so še fajn pubeci..
In da tu nek pooblaščenec, kjer so sami strokovnjaki zaposleni .
Glede na to, kako so spisali to sporočilo, je za slovenski jezik bolje, da v Citroënih vztrajajo pri tistih jezikih, ki jih obvladajo.Malo sem Citroen uvoznika povprašal okoli slovenskega jezika v avtomobilih in sem dobil naslednji odgovor;
"Spoštovani
Zahvaljujemo se vam za sporočilo, ki ste ga naslovili na pisarno generalnega uvoznika vozil Znamke Citroen in se navezuje na nastavitev jezika v meniju vozila Citroen.
Uvodoma vas seznanjamo, da je možnost izbire jezika v meniju vozila nastavljena le za jezike, ki so že tovarniško nameščeni v meniju. Novih jezikov pa žal ni možno nalagati. Zaposleni iz pisarne generalnega uvoznika vozil Znamke Citroen v Sloveniji si sicer močno prizadevamo, da bi lahko Slovenskim uporabnikom nudili tudi možnost izbire Slovenskega jezika v meniju vozila, vendar lansiranje te možnosti ni v domeni našega uvozništva, temveč izključno v domeni proizvajalca.
Sled navedenega, vam datuma kdaj bo ta možnost na razpolago, na žalost, ne moremo nuditi. Tudi vam je nismo mogli nuditi v letu 2018, saj tudi takrat ni bilo znano kdaj bo ta možnost na razpolago.
S spoštljivimi pozdravi
Nina Selan
Služba za stike s strankami
C Automobil Import d.o.o."