Kaj se dogaja s Pošto?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
priporočena pošta spada pod uradno pošto
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Prilagajanje delovnega časa uporabnikom je samo pesek v oči oz. izgovor Pošte (beri Vlade RS kot 100%lastnika Pošte) za odpuščanja delavcev, poslabšanje delovnih pogojev, zniževanja plač in kazenska zniževanja plač zaradi pogostih pritožb uporabnikov!!!

Če se stvar prilagodi uporabnikom, je to OK (še premalo so jo, bolje bi bilo,d a bi pošte delalie zjutraj, od 7 pa tja do 11, pa potem popoldne med 14 in 18 ali 19).. Če gre vse skupaj še stroškovno učinkoviteje skozi, tudi - dokler to ne začne vplivat na kvaliteto storitev-
Kazenska zniževanja zaradi pritožb uporabnikov so pa, če se seveda najprej ugotavlja uporavičenost pritožb, čisto prava šola za tiste, ki se sicer nočejo učiti.
Popolnoma nič niso prilagodili potrebam uporabnikov, temveč samo zmanjšali število uradnih ur, da se izide z manjšim številom zaposlenih. Recimo v soboto je med 10.30 in 12. uro bila daleč največja gneča - sedaj dela pošta samo do 11.ure. Če se temu, da je pošta zaprta takrat ko je največji obisk reče prilagajanje potrebam uporabnikov?
confused-1.gif

Točno tako, če bi prilagajali potrebam, bi se odprla ob 7.00 in zaprla ob 11 (oz kdaj že proizvodne firme zaključijo z malico) ter potem spet odprla ob 14, ko hodijo proizvodni iz službe in zaprla ob 18.00 ali 19.00

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaj pa narocanje iz tujine? Posljejo preko DHL, pristane pa na koncu spet na navadni posti... Ce ni definirano kot Express?

Ne tako zagovarjati Posto, ker enostavno nitrzno usmerjena... Saj nisem edini, ki to opaza...
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No no, si prebral moj post? V nedeljo sem naročil pasjo hrano iz Nemčije in v četrtek je bilo že pri nas!

Ali sem kje napisal, da je problem v tem, koliko casa hodi? Problem je v tem, da je za vecino postnih posiljk Posta vec ali manj edina opcija ...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kaj pa narocanje iz tujine? Posljejo preko DHL, pristane pa na koncu spet na navadni posti... Ce ni definirano kot Express?

Ne tako zagovarjati Posto, ker enostavno nitrzno usmerjena... Saj nisem edini, ki to opaza...
bonk.gif

Ja no sej, šparajo pa pošilajo navadno
grin1.gif

Sej tut js pizdim čez pošto, verjetno bolj kot kateri od vas tukaj (praše mojo ženo
grin1.gif

Samo ene stvari so mi pač logične
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
grin1.gif

Ne mesat zdaj hitre poste zraven... Ker v primeru hitre poste, so tudi postarji bolj fleksibilni... in znajo celo poklicati, kdaj bos doma... Govorimo o navadnih postnih storitvah... in ne o kurirskih sluzbah...

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Sej tut js pizdim čez pošto, verjetno bolj kot kateri od vas tukaj (praše mojo ženo
grin1.gif

evil.gif

Potem pa se tukaj *****... ne pa, da jih zagovarjas, kot da bi bil lastnik Poste
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:

Potem pa se tukaj *****... ne pa, da jih zagovarjas, kot da bi bil lastnik Poste
smile-1.gif

No, meni skrajšanje delovnega časa pride še kako prav. Tako je žena za spremembo doma ob sobotah ob socjalnih 14ih, manesto ob 16, kot je hodila prej, ko je mogla servisirat padalce, ki so hodili ob 12:59 na pošto. Pa da ne bo pomote, delavnik se začne 5:15
wink-1.gif

Če bi bilo po moje, bi še med tednom njihovo pošto zapru ob 18ih, ne pa da je ena redkih pošt, ki še dela do 19ih
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Aja, pa še nekaj. Glede na to, da ogromno stvari naročam iz tujine sem VEDNO imel problem le z dostavnimi službami, s pošto nikoli.

Da je 500€ vreden paket brez obvestila pustil sosedu, ki sem ga videl 2x, pa seveda če nebi sam klical okoli tega nebi izvedel kmalu.....

tomi

Guru
1. sep 2007
18.760
9.974
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
grin1.gif

Ne mesat zdaj hitre poste zraven... Ker v primeru hitre poste, so tudi postarji bolj fleksibilni... in znajo celo poklicati, kdaj bos doma... Govorimo o navadnih postnih storitvah... in ne o kurirskih sluzbah...

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
grin1.gif

evil.gif

smile-1.gif

samo na tvoj zadnji odstavek.

je logično, če se tebi zdi da je ob določeni uri gneča ... to še ne pomeni da je res, saj se računa obremenitev ... al misliš da je to tak malo pač ... kak se upravniku pošte zdi kdaj bi mel odprto
confused-1.gif

da imajo prostore nabasane s kitajsko šaro je logično, zakaj? zato ker pošta s tem ko more tebi nosit domov kuverte dela izgubo, in se potem s tem dela rvc .. in pa s paketno dostavo.

to da ne izročajo drugim brez pooblastil je zakonsko opredeljeno, in edino pravilno ... ko delajo po pravilih bi radi da kršijo pravila, ko pa ne delajo po pravilih pa spet ni prav
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

No, meni skrajšanje delovnega časa pride še kako prav. Tako je žena za spremembo doma ob sobotah ob socjalnih 14ih, manesto ob 16, kot je hodila prej, ko je mogla servisirat padalce, ki so hodili ob 12:59 na pošto. Pa da ne bo pomote, delavnik se začne 5:15
wink-1.gif

Če bi bilo po moje, bi še med tednom njihovo pošto zapru ob 18ih, ne pa da je ena redkih pošt, ki še dela do 19ih
wink-1.gif

In zakaj bi to moral biti problem nezadovoljnih strank, kdaj tvoja zena pride iz sluzbe? To so popolnoma osebni problemi... in kot ze prej napisano... problemi delodajalca... Ampak zato ne mores pljuvat cez ostale, ki pljuvajo(-mo) cez salabajzerske ukrepe in delo Poste ...

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Aja, pa še nekaj. Glede na to, da ogromno stvari naročam iz tujine sem VEDNO imel problem le z dostavnimi službami, s pošto nikoli.

Da je 500€ vreden paket brez obvestila pustil sosedu, ki sem ga videl 2x, pa seveda če nebi sam klical okoli tega nebi izvedel kmalu.....

Evo odgovor v stilu tvojega prej: Kaj ša izbiras take salabajzerske dostavne sluzbe
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Hja, načeloma je to problem prodajalca, da pošlje drugje kot je napisano pri prodaji
wink-1.gif

Ti si meni prej odgovoril na podoben nacin, da so druge alternative... zato sem ti tudi "vrnil"
grims-1.gif

No sej, js samo povem da uporabljam alternative, torej pošto, na kar pa žal nimam velikokrat vpliva
wink-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Nekako nisem presenečen, da s pošto nimaš težav
evil.gif

Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No, meni skrajšanje delovnega časa pride še kako prav. Tako je žena za spremembo doma...

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
nevem če ste opazili pa vendar vse kar naročimo in plačamo prodajalec v treh dneh označi kot odposlano kar pa v resnici ni,sem 1x za paket,ki je hodil dolgo preveril žig,kdaj je bil dan na pošto in je bil oddan sele teden dni po nakazilu denarja prodajalcu,tako da se lahko že tukaj zavleče,če kdo ne pošlje paketa tako hitro kot bi naj (v roku 3 dni),lp
Jaz sem najhitreje dobival pošiljke iz avstralije (kvaliten nakit) in nemčije (toner v petih dneh),opažam pa,da stvari iz kitajske (14-18 dni) pridejo hitreje kot iz hong konga (tudi do 25 dni)

lp

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ko ste že tako pametni okoli delavnika. Seveda se pizdite, ko pa vam ni treba delati tako, po možnosti še deljeno in si dejansko ob cel dan.
Pa tudi patetični izgovor, zamenjaj če ti ne paše se kaj hitro lahko sprevrže v to, da določene storitve ne bo, ker nihče ne bo hotel delati, ali pa bo fluktacija tako velika, da bo kvaliteta storitev nikakva.
Osebno pa mene najbolj moti to, da ko nekaj plačaš po povzetju da ti lumpi barabinski poštarski zaračunajo provizijo oz. storitev, da denar (poštnino) nakažejo izvorni pošti. Zaračunavajo si provizijo med sabo in jo prevalijo na stranko!