Kaj menite o Laguni III?

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
aja, a če voziš passata pa izhaja da imaš okus za avte???

ne, izbral ga ne bi zato, ker je passat. volkswagnov passat. ker se ne vidim v krogu ljudi, ki vozijo passate.

pa ne me sedaj pribiti na križ... tudi v porscheju se ne vidim,...

se pa vidim recimo v leksusu, volvotu, saabu,..., laguni
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Ma dej, laguno pa res ne bi nikoli na svetu kupil namesto Passata. Je pa res, da tudi pasat predvsem zadaj ni nek oblikovni presežek, je pa spredaj 100x lepši od zmazka od lagune.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
poglej, zame je ravno obratno... sem sedaj umsko prizadet, opravilno nesposoben, estetsko defekten, brez okusa, [censored], bebec?

bodite tolerantni in spoštujte druga mnenja in drugačne okuse...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ja, passat je res za mnoge oblikovalski biser, slovenskega avtorja lešnika.
passat je najlepši, četudi so drugi lepši.
to je resnica, ki jo pa žal nekateri ne vidimo
wink-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Imel passata,
lagune si nisem lastil ampak sem se v njej veliko prevozil kot voznik pa tudi kot sopotnik

in gledano v celoti je passat v precejsnji prednosti pred laguno (govora o prejsnji laguni),
ampak tudi ce sedaj skupaj postavis novo laguno in passata, je ze na pogled passat vredn velik vec ko laguna

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Imel passata,
lagune si nisem lastil ampak sem se v njej veliko prevozil kot voznik pa tudi kot sopotnik

in gledano v celoti je passat v precejsnji prednosti pred laguno (govora o prejsnji laguni),
ampak tudi ce sedaj skupaj postavis novo laguno in passata, je ze na pogled passat vredn velik vec ko laguna

Z večino slovenskih mesarjev in zidarjev si deliš skupen pogled. Dobro zate
zmaga.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ja,
pa tudi s kolegi, ki prihajajo iz razlicnih drav EU
in cudno, kupujejo vecinoma nemske in japonske avtomobile, le kaksen Francoz kupi francoski avto

zgleda, da na taksen nacin ne razmisljamo le Slovenci

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Jah pri laguni se lahko dodas kakih 2-3k € popusta. Pri VW nevem kolk je, ce sploh je.
Samo 40k€ nebi dal za passata. dal bi vec kot za laguno, a ne 40k€
uf-1.gif

Tudi laguna je predraga ... dosti predraga... a ce je ze treba potem passat.

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
teden nazaj bil v VW salonu, naredli so mi ponudbo za Passata ,
sicer 1.9 TDI, comfortline, dvopodrocna klima, metalna barva, parkirni senzorji, dezni senzorji, barvna navigacija s trdim diskom, citalcem kartic, bluetooth, dodatki usnja v notranjosti,...
cena brez popusta : slabih 27k € + na to ceno so dali 12% popusta
se mi zdi, da laguna ne bi bla dost cenej

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ja,
pa tudi s kolegi, ki prihajajo iz razlicnih drav EU
in cudno, kupujejo vecinoma nemske in japonske avtomobile, le kaksen Francoz kupi francoski avto

zgleda, da na taksen nacin ne razmisljamo le Slovenci

Slovenci seveda razmišljamo tako, da je renault vsako leto z naskokom najbolj prodajana znamka. Zgleda da zelo posplošuješ svoje mnenje na nekaj kolegov in lokalnih "znalcev", prodajne številke po svetu se pa s tabo bolj malo strinjajo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
če že govoriš o prodajnih številkah v svetu, jih malo boljše poglej in boš ugotovil da francozi 3/4 svoje robe prodajo sebi, ostalo 99% v evropi. Izven evrope gre skoraj nič, za razliko od nemcev, ki res prodajajo po celem svetu
smirk-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Potem pa je nekaj narobe z nemškimi avtomobili, če jih ne pokupijo sami, tako kot Francozi (še enkrat, gre za podobne številke). Poglej kako relativno malo se v Evropi proda japonskih avtomobilov, v svetovnem merilu so pa v vrhu po prodaji. Pa noben ne trdi, da so zanič.

Še tole: renault v franciji proda cirka 20% svoje proizvodnje. In, oh, glej ga zlomka, VW proda približno enak odstotek svoje proizvodnje v Nemčiji! Fantje, ne znate googlat? Vse številke so tam.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ne rabim bit google expert da vem da francozi izven evrope ne prodajo nič, švabi pa po celem svetu. Kaj ti tu ni jasno?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Seveda prodajo. Ne poznaš nissana in renault-samsunga?

edit: še celo dacia se prodaja pod nissanovim imenom

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ma ne mi s takimi...kolko cliotov, 206, 407, c5, c3, c2,....., se proda izven evrope? bolj bougo
smirk-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pogovarjamo se samo o renaultu in VW. Renault prodaja avtomobile po celem svetu, razen v severni Ameriki. In to pod svojim imenom.

In 2007, sales for the group outside Europe were up by 16.5 pct to 863,186 units, representing nearly 35 pct of the group's total vehicle sales.

35% je kar precej, glede na to, da po tvojem izven Evrope bolj malo prodajo.