Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
kupi ji računalnik
Že imamo. Fotr visi skoz na njemu, ona ga pa videti noče, ker v službi dela na njega in ga ima poln k....
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja stari pol pa brez veze, da ti mi delimo tukaj nasvete, če se z ničemer ne strinjaš.
Karkoli ti predlagamo je nek "ampak".
Taka "rastlina" kot opisuješ, pa mati tudi ne more biti.
Napaka je že to ker jo sprašuješ "ali bi to, ali ono"
Jaz bi se na tvojem mestu odločil za nekaj kar smo ti predlagali, prideš domov, jo postaviš pred dejstvo in ni umika, če pa ne vžge s prve, pa še malo naložiš, da je to plačano in denarja ne vračajo, sem siguren, da, ko bi na koncu, nekaj "dala skozi" bila navdušena.
Jaz za mojo že vem, da ko gre v penzijo vzamem nek "all inclusive paket" (križarjenje po Nilu, ali pa Kuba - Varadero), za njo in fotra, pridem domov in rečem , "čez 14 dni gresta tja pa tja, karte so tukaj, plačano je vse".
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
A kleklat zna?
Tako sva naredila midva z bratom za srebrno poroko najinih staršev. Starša sta celo življenje hodila v prikolico, potem pa sva jima kupila 1 teden all inclusive počitnic. Najprej je bilo precej kompliciranja češ, kaj bomo pa jedli, pa je treba termine za obroke lovit, kaj pa bom delala (ne bo treba kuhat, pomivat posode, pospravljat,...), itd. Ko pa sta prišla domov, pa sta bila oba srečna in rekla da tako faj dopusta pa še nista imela, skratka zadovoljna še pa še.Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Jaz za mojo že vem, da ko gre v penzijo vzamem nek "all inclusive paket" (križarjenje po Nilu, ali pa Kuba - Varadero), za njo in fotra, pridem domov in rečem , "čez 14 dni gresta tja pa tja, karte so tukaj, plačano je vse".
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Štrik je way preveč nizko.
Citat:
Uporabnik avantgarda pravi: