Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Žal bo treba počakati do večera, ker imam flash blokiran in ne vidim nič
Zamujaš samo Mr. Beana, ki se vozi na minijevi strehi z močotom v roki
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Žal bo treba počakati do večera, ker imam flash blokiran in ne vidim nič
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pojdi na turstično agencijo in vzemi en "All inclusive" nekje v toplih krajih, zanjo in za očeta, pa naj gresta skupaj nekam.
Tako obema razbiješ sivi vsakdan, sama bosta nekje daleč od vsakdanjih skrbi, ti boš imel mir, pa še na novo se bosta zaljubila
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Vaša je pa res zakomplicirana
Citat:
Uporabnik nexi pravi:
ksz bonsai + knjigo za gojenje bonsajov + vsi potrebni pripomočki...čeprav sem vseeno bolj za kužka...živali delajo čudeže
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Kaj pa kak fotookvir in bi gor naložili svoje slike + slike kakšnih bratov, sester, vnukov/inj, nečakov/inj,... Sicer se mi za dočakanje penzije zdi takšno darilce malce preskromno in bi dodal še kakšno ne ravno ceneno uro. Nekaj v rangu Seika. Zgolj moje mnenje glede na tvojo situacijo.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Ja kaj pa tvoja mati drugač počne, neki more delat al cel dan sedi pred televizijo in gleda mehiške. Saj s tem ni nič narobe, sam verjetno počne še kaj drugega.
Jaz nisem za psa, za žival se mora človem sam odločit.
Kupi ji bone za kakšno trgovino ali pa za kakšen izlet, recimo s katamaranom v Benetke, tako za en dan. Če pa rada gleda TV pa kup en velik televizor.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Služba-tv-spanje in drug dan isto,
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
huh, kaj dela... čas zgublja v domačih opravilih, s fotrom gresta po trgovinah, kako revijo prelista... gre zgodaj spat... nadaljevank ne gleda... ja, bone, čokolado, kak enodnevni izlet, to bo najbrž v igri...