Kaj kupiti ženski, ki gre v penzijo ?!?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Žal bo treba počakati do večera, ker imam flash blokiran in ne vidim nič
uf-1.gif

Zamujaš samo Mr. Beana, ki se vozi na minijevi strehi z močotom v roki
smile-1.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Resnično bi priporočal polet z balonom, ampak seveda ne samo za njo, ampak za vse vas skupaj. Ob lepem vremenu poletet čez blejsko jezero npr, pa da je cela družina zbrana, je res luštno.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pojdi na turstično agencijo in vzemi en "All inclusive" nekje v toplih krajih, zanjo in za očeta, pa naj gresta skupaj nekam.
Tako obema razbiješ sivi vsakdan, sama bosta nekje daleč od vsakdanjih skrbi, ti boš imel mir, pa še na novo se bosta zaljubila
smile-1.gif

huh, ja... tudi o tem sva razmišljala, samo kaj, ko še s fotrom noče iti nikamor. Lansko leto jo je komaj prepričal za Mali Lošinj... Tkoda ne vem, koliko bi jo silila...

Enako velja za toplice in masažo...

Se bo res treba pogovorit in nekaj izbrati, kar ji bo všeč...
uf-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Vaša je pa res zakomplicirana
grin1.gif

Pa, ne toliko zakomplicirana kot to, da jo nič ne veseli, nima prijateljic, nikamor ne gre in je potem res težko izbrati nekaj kar bi jo veselilo.
Večino predlogov, ki ste jih dali do sedaj sva že prej premlela z drago...

Mogoče bo še kak
pozdrav.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Kaj pa kak fotookvir in bi gor naložili svoje slike + slike kakšnih bratov, sester, vnukov/inj, nečakov/inj,... Sicer se mi za dočakanje penzije zdi takšno darilce malce preskromno in bi dodal še kakšno ne ravno ceneno uro. Nekaj v rangu Seika. Zgolj moje mnenje glede na tvojo situacijo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.128
113
Kupi oz. posvoji psa, po možnosti kakšnega navitega terierja!

Pes kratkoročno ni dobro darilo, ker se je treba z njim ukvarjati vsak dan in je obveznost .. ampak po drugi strani je pa to fino če daš tako darilo nekomu ki ni nič aktiven - prisiljen se bo gibat in skrbet zanj, kar pomeni da mu bo malce "popestrilo" življenje!
zmaga.gif

Mati bo prisiljena hodit na sprehode in tam bo mogoče spoznala kakšno prijatlejico oz. si dobila družbo.

In pes živi 10+ let, kar pomeni da darilo "deluje" vsaj toliko časa .. potem ko crkne pa itak kupiš novega ker ne moreš brez!

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
ksz bonsai + knjigo za gojenje bonsajov + vsi potrebni pripomočki...čeprav sem vseeno bolj za kužka...živali delajo čudeže

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Časti ji barvanje sten po stanovanju, jaz ravno nekaj prenavljam in majo mati tolk veselja z zbiranjem barv, da je joj.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Psa ji kupi. Tudi če noče, ga bo še že hotela sčasoma. Dedek in oče ga tudi nista hotela imeti, ko sta pa dobila vsak svojega pa sta bila z njimi nonstop
wink-1.gif

Služba-tv-spanje in drug dan isto, to ni nobeno življenje, še fikus ima bolj razgiban dan. Pes jo bo razdrmal malo
smile-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik nexi pravi:
ksz bonsai + knjigo za gojenje bonsajov + vsi potrebni pripomočki...čeprav sem vseeno bolj za kužka...živali delajo čudeže

Rože pri njej ne rastejo. Razen plastičnih vse pocrka. Razlogi nepoznani.
Tudi jaz sem za psa, samo kaj, ko je kategorično rekla NE vsakršnim živalcam. Po drugi strani ji ga pa lahko še vedno nabaviva kasneje, ko se bo videlo, kako ji bo sploh všeč v penziji in kaj za vraga bo počela vsak dan. Ker da ima fikus bolj zanimivo življenje od nje pa res ne gre !
bonk.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Kaj pa kak fotookvir in bi gor naložili svoje slike + slike kakšnih bratov, sester, vnukov/inj, nečakov/inj,... Sicer se mi za dočakanje penzije zdi takšno darilce malce preskromno in bi dodal še kakšno ne ravno ceneno uro. Nekaj v rangu Seika. Zgolj moje mnenje glede na tvojo situacijo.

To mi je všeč, čeprav bolj zato, ker sem pač tehničen tip.
grims-1.gif

Nimamo pa nobenih sorodnikov, katerih slike bi lahko naložil, ostane samo kaka pokrajina...

@All... Po drugi strani pa sva razmišljala z drago, da bi ji kupila kako custom made čokolado, ker je sladkosneda, kak lep šopek rož in basta. Ona si samo želi, da bi bilo to čimprej za njo... Zakaj bi jo nekaj silila, če si tega ne želi... Psa ali mačko se ji še vedno lahko nabavi kasneje. Zanimivo pa je, da "tast in taščica" še nikoli nista slišala, da bi se dalo darilo za prehod v penzijo med družinskimi člani...
rolleyes-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Ja kaj pa tvoja mati drugač počne, neki more delat al cel dan sedi pred televizijo in gleda mehiške. Saj s tem ni nič narobe, sam verjetno počne še kaj drugega.

Jaz nisem za psa, za žival se mora človem sam odločit.
Kupi ji bone za kakšno trgovino ali pa za kakšen izlet, recimo s katamaranom v Benetke, tako za en dan. Če pa rada gleda TV pa kup en velik televizor.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Ja kaj pa tvoja mati drugač počne, neki more delat al cel dan sedi pred televizijo in gleda mehiške. Saj s tem ni nič narobe, sam verjetno počne še kaj drugega.

Jaz nisem za psa, za žival se mora človem sam odločit.
Kupi ji bone za kakšno trgovino ali pa za kakšen izlet, recimo s katamaranom v Benetke, tako za en dan. Če pa rada gleda TV pa kup en velik televizor.

huh, kaj dela... čas zgublja v domačih opravilih, s fotrom gresta po trgovinah, kako revijo prelista... gre zgodaj spat... nadaljevank ne gleda... ja, bone, čokolado, kak enodnevni izlet, to bo najbrž v igri...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja stari pol pa brez veze, da ti mi delimo tukaj nasvete, če se z ničemer ne strinjaš.
Karkoli ti predlagamo je nek "ampak".
Taka "rastlina" kot opisuješ, pa mati tudi ne more biti.

Napaka je že to ker jo sprašuješ "ali bi to, ali ono"
Jaz bi se na tvojem mestu odločil za nekaj kar smo ti predlagali, prideš domov, jo postaviš pred dejstvo in ni umika, če pa ne vžge s prve, pa še malo naložiš, da je to plačano in denarja ne vračajo, sem siguren, da, ko bi na koncu, nekaj "dala skozi" bila navdušena.

Jaz za mojo že vem, da ko gre v penzijo vzamem nek "all inclusive paket" (križarjenje po Nilu, ali pa Kuba - Varadero), za njo in fotra, pridem domov in rečem , "čez 14 dni gresta tja pa tja, karte so tukaj, plačano je vse".

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
huh, kaj dela... čas zgublja v domačih opravilih, s fotrom gresta po trgovinah, kako revijo prelista... gre zgodaj spat... nadaljevank ne gleda... ja, bone, čokolado, kak enodnevni izlet, to bo najbrž v igri...

Kaj pa darilni boni za v trgovine ? Sam tist jih bo tak po moje v 1 dnevu ponucala neglede na količno bonov.