če ti bo pa tole pasalo!!???? fujjjjjjjjj! Reči ji mrš pra.sica .......... http://www.sextube.si/video/1257-nasty-sluts-tame-sexy-latino-hunk-with.php
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Probaj, pokaži da si pravi dec =P... Jah... vpraši jo kok je njo bolelo k si jo našopal prvič v prdo, pa ti bo znala povedat a boli al ne... Sem pa slišal, da naj bi nekaterim pasalo saj se preko anusa da dostopati do prostate (prosim, če me lahko medicinci popravijo), tako da nekateri celo doživijo erekcijo in v nekaterim primerih ejakulirajo.
Če ne pa... sj veš, kar se zgodi v postelji, ostane v postelji, tudi po razvezi.... in vrjamem, da baba ni smotana da bi šla to okol razlagat... če pa mislš, da je, pol pa naredi njene gole slike, pa bosta imela oba material za izsiljevanje, s tem da boš imel ti konkretne slikce, ona pa "izmišljeno zgodbo, s katero ti hoče pokvariti ugled".
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A misliš da se geji v rit za foro? Itak da sede
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
A bi nam kdo kej rad zaupu, npr; kaj je bilo po nekem žuru al pa kj podobnega
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
A bi nam kdo kej rad zaupu, npr; kaj je bilo po nekem žuru al pa kj podobnega
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Jaz bi ji na tvojem mestu predlagal, da naj pokliče eno prijateljico pa se greste trojčka. Vmes lahko tvoja dildota sproba na prijateljici.
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Maš pa probleme. Daj bejbo z dilotom pošl k meni. Pa ji bom jaz rekel naj pripele še eno prijateljico, da se gremo trojčka. Tvoja vtika dildota v prijateljico, ja pa svojga tiča v tvojo.