V tej zgodbi je še poučen stranski efekt. Spoznaš, kako v ZDA gledajo na osebne podatke kršiteljev.Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:ne pomaga, če se za tabo pelje policaj.
https://www.liveleak.com/view?i=932_1484329149
V tej zgodbi je še poučen stranski efekt. Spoznaš, kako v ZDA gledajo na osebne podatke kršiteljev.Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:ne pomaga, če se za tabo pelje policaj.
https://www.liveleak.com/view?i=932_1484329149
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
a ponoči tudi dela sistem? je IR kamera? kolega je že dobil, prekršek 2.2., kazen je bila 4.2. že doma. peljal 109 km/h.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kje je problem? Povprečje je temu primerno nižje. Problem (potencialni) bi nastal, če bi se signalzaciji zbluzilo in bi dopuščala čez tunel 130 km/h...
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Včeraj je bila zanimiva situacija. Pred tretjim tunelom omejitev na 80, potem takoj v tunelu 60, utripajoče luči. V daljavi se je videlo da gori zelena in 100 omejitev. Preden smo prišli do tja, omejitev tudi tam preklopi na 60. In tako še dvakrat naprej. Nikjer nobene težave do konca tunela, tam pa je itak kovinska tabla 100 in je bilo potem do konca merjenja 100.
Me res zanima, če zna mašina vse to upoštevat.
In kaj potem naredijo? Kazni ne izdajo, ali računajo kot bi bila omejitev 100, čeprav je na nekih delih 60 ali 80 in izdajo kazen?Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Včeraj je bila zanimiva situacija. Pred tretjim tunelom omejitev na 80, potem takoj v tunelu 60, utripajoče luči. V daljavi se je videlo da gori zelena in 100 omejitev. Preden smo prišli do tja, omejitev tudi tam preklopi na 60. In tako še dvakrat naprej. Nikjer nobene težave do konca tunela, tam pa je itak kovinska tabla 100 in je bilo potem do konca merjenja 100.
Je Policaj na POP tv rekel, da tega ne upoštevajo ker je prezapleteno.
Citat:
Ni mi jasno, kaj se zgodi če ne bom počasnejši :-(Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Merijo samo v zvezi s prvotno postavljeno omejitvijo 100, ali kaj tu ni jasno? Če so kake dodatne onejitve, boš še počasnejši, torej kaj spet ni jasno?