visek_izobrazbe
Guru
Citat:
Uporabnik stop pravi:
samo za debato me zanima kako se obnesejo tele barvne....po moje se barva obriba? kake so izkušnje?
sčasoma bi znala barva malce nastradati, mislim pa da se kar tako se ne uniči, poškoduje.
Citat:
Uporabnik stop pravi:
samo za debato me zanima kako se obnesejo tele barvne....po moje se barva obriba? kake so izkušnje?
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kdo uporablja penilec mleka? Kaj takega mislim:
https://www.mimovrste.com/penilniki-mleka/severin-penilec-mleka-sm-3590
Mislim daje Cbb enkrat povedal kako se peni mleko brez mašince:
- prazna plastenka 0,5 litra od fruca (široko grlo)
- kocka ledu
- mleko (vendar ne alpsko)
- dobro pretresi
Jaz sedaj vedno tako delam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Za koliko oseb pa imate veliko kafetiero? Izgleda da bom iz nje pil kar sam, ker žena nekaj jamra, da je ta kava zanjo premočna. Torej, če kupim zase, naj vzamem tisto za 4 osebe?
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ročno.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Za koliko oseb pa imate veliko kafetiero? Izgleda da bom iz nje pil kar sam, ker žena nekaj jamra, da je ta kava zanjo premočna. Torej, če kupim zase, naj vzamem tisto za 4 osebe?
Citat:
Uporabnik stop pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ročno.
Ja bolj sem mislil...kemijske varijante....bolj me zanima kako očistit dele kjer z gobico ne dosežeš.... baje obstajajo varijante z limono, ... potem sodo bikarbono... citronko? Vsake toliko časa bi želel imeti jo očiščeno vseh ostankov kofeta...
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Sem povprečen pivec kave. Recimo skodelica turške kave, naj bi bila po moji oceni 2 espressa. Takšna doza bi meni ustrezala.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Nimam svoje najljubše kave, saj kavo v glavnem pijem po kafičih. Zelo mi je všeč Illy in pa recimo Lavazza. Doma zaenkrat kuham od Barcaffe-ja tisto Black&Easy,. Vendar kot sem že napisal, okoli mene in v službi se kuha turška, ki meni zaradi zoca ni všeč. Včasih sem doma pil filter kavo in zajtrkoval.. Tam si lahko popil večje količine. Zadnje čase pa doma za zajtrk pijem čaj, zato si želim imeti tudi kafetiero, da si skuham kakšen dober espresso.