Južnjaki in 'Dežela'

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj Iziju tudi, ima poln gobec za povedat čez Slovenijo, domov pa ne bi šel.

Je to neke vrste mazohizma?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Še kar naprej bruhaš iz sebe ktipično komunistično sovraštvo do Avstrijcev in Nemcev, ti si slep za vsa zgodovinska dejstva in za dejstvo, da smo bili Slovenci v 19-em stoletju vpeti v nemški kulturni prostor, ti vidiš smao drugo svetovno vojno, takrat se zate zgodovina začne in konča..

Prosim razloži mi, kako to, da na Koroškem sploh še obstajajo Slovenci, če pa je baje Hitler imel tako zlovešče plane z vsem slovenskim?

In 100-ič, germani so nas začeli tamanit, ko smo s ezačeli ven metat z bolje rat nego pakt forami..

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
, da smo bili Slovenci v 19-em stoletju vpeti v nemški kulturni prostor.

Za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni....

Ti ko imas tako rad pregovore in citate.
grims-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Srbi so bli bebci, da so nas sploh ven vlekel iz tako lepe germanske ureditve in nam posledično omogočili, da imamo danes svojo državo!

No Srbi so itak bebci....mar bi ostali v svoji kraljevini bi se jim danes bolje godilo.

O Švab loverjih tipa Kasius... pa ne bi..

Edino.... a ni to zanimivo, imamo med nami (SLOVENCI) ŠVABA loverje, ŠIPTAR loverje in ne vem še kakšne.. Stiber in Kasius, združita se v albansko-germanskem kraljestvu in če vama v svobodni Sloveniji ne paše - odpeketajta
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.489
5.692
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Teb se vedno sanja?

K se zbudis si pa v opankih in z mehkim v rokah.

Jebes tak zivljenje

Sam jst sm prepričan da je to zarad opank
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Srbi so bli bebci, da so nas sploh ven vlekel iz tako lepe germanske ureditve in nam posledično omogočili, da imamo danes svojo državo!

No Srbi so itak bebci....mar bi ostali v svoji kraljevini bi se jim danes bolje godilo.

Edino.... a ni to zanimivo, imamo med nami (SLOVENCI) ŠVABA loverje, ŠIPTAR loverje in ne vem še kakšne.. Stiber in Kasius, združita se v albansko-germanskem kraljestvu in če vama v svobodni Sloveniji ne paše - odpeketajta
smile-1.gif

Zdej si zadel bistvo. Amen.

Kamele0N

23. jul 2008
42.489
5.692
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kasius ima point, sicer malo radikalen ampak ga ima.
Dejstvo je, da je ta slovanizem bil povelicevan s strani komunajzarjev iz polpretekle zgodovine, mi svi braæa...

Tako so nas ucili tudi v OŠ. Ampak meni ne bo nihce tupil, da sem v krvni zlahti z nekim æombetom iz montenegro ali BIH hribov, med menoj in njim ni ene podobnosti.

Jugoslavija je bila itak umetna tvorba nekih psihopatskih idealistov in naše navade ne gredo skupaj z navadami Balkancev, jebiga.
Zato se je zgodila tudi vojna. Če gledas kulturno izrocilo je lahko vsakemu jasno komu smo blizje, ze po narodnih nosah, nacinu gradnje, plesu konec koncev...

Moj priimek je dokazano germanskega izvora in nimam veze z nekimi "Spasojeviæi" s centralne Srbije, ravno tako veliko mojih prijateljev, korenine segajo v Nemcijo, Italijo...

Obmocje Slovenije, ce pustimo ob strani zakonske zveze ex - Yu zakonov, je mix Venetov, Germanov, Obrov, Avarov.

Čefurizem, slovanstvo in le tega povelicevanje je tema zadnjih 70-80 let.

Se strinjam. Jebo pas mater karadordevicem. Ustavili bi se kjer jim je bilo mesto ali pa podjarmili kar so zasedalu. In jebala jovanka tita k se je sel isto zgodbo. Slivenc je hlapec in dekla. Svabi al pa juznjaku.

A ne?
8888 se strinjas?
Pa ostali?

Jebli vas balkanci k nuso kompozicije izgnancev poklal in pobilk psance.

Ti še zmeram pr risankah
sprasujem se.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:

smile-1.gif

Zakaj pa vi Srboljubci ne bi nekam šli, ker je to še vedno Slovenija, ne pa Srboslavija in kaj sploh delate tu, sem ste prilezli iz nekih host tam po letu 1918 in začeli kulturno uničevat ta prostor.

Kamele0N

23. jul 2008
42.489
5.692
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Večina slovencev je dobila priimke šele v 16. stoletju in ker smo bili pod Avstrijo, je tudi veliko teh priimkov pri nas nemškega izvora (Tišler, Razinger, Šuštar, Hafner, ...), kar pa še ne pomeni, da si nadčlovek, to je German. Bolj verjetno si en zarukan slovan, še kako v sorodstvu s Spasojeviæi,

smile-1.gif
goba si bo nogo odrezal......

Kaj mam jaz s Spasojeviæi
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.489
5.692
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Bolje rat nego pakt.

Predlagam da se vpises v tecaj francozega jezika. Ker bos pol kot kot "french" native speaker kar avtomatsko del zahodne, civilizirane evrope.
bonk.gif

Mene je vedno zanimalo zakaj so se srbi tok šunjali na francoski dvor
sprasujem se.gif
Že od nekdaj je ta srbsko-parfumarska naveza...znaš povedat kaj več?

Kamele0N

23. jul 2008
42.489
5.692
113
Citat:
smile-1.gif

Če ustanovita društvo.....bo zelo zanimivo vidt kakšen orel bo v grbu
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj bi si nogo odrezal? Saj smo že ugotovili, da so nacisti, fašisti, komunisti, ISTI!

In katera komunistična oblast je podpisala konkordat?

Nemci še zdaj plačujejo tistega iz leta 1933...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

smile-1.gif

Zakaj pa vi Srboljubci ne bi nekam šli, ker je to še vedno Slovenija, ne pa Srboslavija in kaj sploh delate tu, sem ste prilezli iz nekih host tam po letu 1918 in začeli kulturno uničevat ta prostor.

mi se asimiliramo

Kamele0N

23. jul 2008
42.489
5.692
113
Ne poznaš ozadja titul(e) .....zgolj YUGO omejenost moderatorjev
grin1.gif