Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Enkrat se supcis da si tezki janez ki je proti balkancem in srbom, po drugi strani pa bi šprehal dojæ pa pustil da te švaba jaše.
Ravno zaradi taksnih prodanih pezdetov je drzava tam kjer je.
Jaz zagovarjam, da ko si v Rimu, se vedi kot Rimljan.
Prostor današnje Slovenije je bil zgodovinsko slovensko-nemško govoreč, na obali tudi italijansko, Prekmurje madžarsko. Nič ni bilo tu nobenega cigu migu balkana vse do 1919.
Mi smo se leta 1918-19 odcepljali od Avstrije, zato, da smo lahko 2004 spet odpirali šampanjce, juhu, Evropa, ne bo več treba kave iz Graza švercat.
Brez patetike, naj samo kdo reče, da to ni svojevrstna tragikomedija zgodovine?
Jaz nisem bil nikoli velik Slovenec v smislu, da bi Slovenija nujno morala biti samostojna država. ker niti zdaj ni, v bistvu smo v EU in Natu. In jaz en bi nič slabše spal, če bi se rodil v nemškem Marburgu kot sin Avstrijca slovenskega porekla in bi živel na dvojezičnem območju, ali celo samo nemškojezičnem. Me vsaj ne bi dolga leta mojega lajfa črnogorski, kasneje pa slovenski cariniki drkali na avstrijski meji..
In ne bi rabil gledat, kako lopov iz Saraocev krade tudi moj denar.
In NE, ni država zaradi takih, kot sem jaz, kjer je. Država je, kjer je, ker večina še vedno ZAHTEVA socializem in skupnoskledarstvo v v tej nesrečni Sloveniji.
Račune za svoje nezadovoljstvo tovariši izstavite Kučanu, pa onemu brkatemu partizanu, ki rohni, kot da smo leta 45. Samostojni ja in odecepljeni-od zdrave pameti in razvitega sveta.