Junij, julij, avgust...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Zdaj sem pa mal užaljen.
frown-1.gif

Res pa je, da pri naši hiši dve tretjini voznega parka krasi ista značka. Uno tretjino, ki ostane pa tud prepričujemo, da prešalta na to značko.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@matica: kul!

Sam teb pa ni pomoči, pa briga me avto, pa če maš zlatga a ti je jasno, če...mah boljš, da ne napišem, da nauš spet užaljen.

majč

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja maš prou, okol gorencev se gibat je katastrofa, štajerci so itq zakon ampak mene na štajerskem ni, to je problem. Standard ne bom prou nič spuščala, za koga pa? B? Sicer pa kaj zdej mene napadate sami poročeni, stari ati spet jaaaaaaaaaaaoooooooooo
bonk.gif

majč
Jaz ne napadam, nisem poročen niti star, sem pa vezan in to trdno
smirk-1.gif

... lahko pa dam samo kak nasvet.

PS. Pa sej tud kak fajn gorenc se najde, verjemi. Pa vso srečo.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Se je men zdelo, da so mi ene dva posta zbrisal, tko na hitro. Končno po dolgem času povabim babnco ven, že res da sem še gardedamo (8888) mislil zraven pripeljat in evo, grejo moji posti hudiču u rit.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
hja, nekako ste narobe replyali. Kot ste verjetno vidli se je pojavil en falot, ki je z neprimernimi komentarji smetil forum. Izbrisali smo vse njegove komentarje, posledično pa tudi replyje nanje.

Povabi babnco ven še enkrat :p

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Klinc, moram najprej gardedamo spet prepričat, da nisem tak falot, sama z mano se sigurno ne bo upala, k nisem luštkan.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

kaki te morate bit da z avti šmekate, za take je internet.. škoda da ni več irca