Junij, julij, avgust...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja sem spraševala za avto, da vidim če maš še vedno staro taktiko zapeljevanja ali si z leti kaj spremenil, firbec pač, da vidim, če moram tud jaz kaj spremenit, bemtiš izbira tipčkov je čedalje manjša Batate že ve
wink-1.gif

majč

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Majč, a se ti še zmeri samo s hribuci družiš? Dej saj na Horjulce prešalti, uni valček in polko tut če so mrtvo pijani. Sem pa slišal, da jih mal zmanjkuje, da so se že vsi neki poženil, bo treba na naslednjo generacijo počaka, meda bo huda letina.
Sej veš, ni ga mulca čez Horjulca.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Vidim, da si še zmer obremenjeno samska. Punca mal se bo treba skulirat pa te bo tud kak tak kot sem jaz zahaklu.

Ti si pa neobremenjeno nesposoben zajahati majo kot zajc brez jajc?
confused-1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Kaj bo res mogo Štajerc pokazat, kak se to naredi? Pa to brez nekega dragega avteka?
(no, nebom reko, da bo za ziher ratalo, ampak bo pa fsaj tak malo s stilom izvedeno)
smile-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ja sem spraševala za avto, da vidim če maš še vedno staro taktiko zapeljevanja ali si z leti kaj spremenil, firbec pač, da vidim, če moram tud jaz kaj spremenit, bemtiš izbira tipčkov je čedalje manjša Batate že ve
wink-1.gif

majč

Izira že je, samo v pravem krogu ne iščeš.
Punca, spusti standard, zgleda da se predrago prodajaš
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja maš prou, okol gorencev se gibat je katastrofa, štajerci so itq zakon ampak mene na štajerskem ni, to je problem. Standard ne bom prou nič spuščala, za koga pa? B? Sicer pa kaj zdej mene napadate sami poročeni, stari ati spet jaaaaaaaaaaaoooooooooo
bonk.gif

majč

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Tak ja, povej starim atejem, ka jim gre!
cheer.gif

Bi pa človek še reko, da si ti v resnici Štajerka ko maš jezik tak ojšter.
Pa da se razumemo to je kompliment, ker tu pri nas smo tak fsi fajn ljudje (razen Kanglera
smile-1.gif
)

Za zmirom vaš, Batate

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma dej no, naj si stari ati najdejo svojim letom primerno mamo, haloo, poročeni naj bodo tih, štajerci naj se pa javljajo na veliko he he he!
evil.gif

Sam veš kaj ti jaz povem, Slovenet bo prej najdu eno bejbo, kot jaz tipa. Sicer je vam moškim lažje, imate več izbire pa tud niste preveč izbirčni, samo da je bejba se vam že dogaja. Blagor vam!

majč

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ma dej no, naj si stari ati najdejo svojim letom primerno mamo, haloo, poročeni naj bodo tih, štajerci naj se pa javljajo na veliko he he he!
evil.gif

Sam veš kaj ti jaz povem, Slovenet bo prej najdu eno bejbo, kot jaz tipa. Sicer je vam moškim lažje, imate več izbire pa tud niste preveč izbirčni, samo da je bejba se vam že dogaja. Blagor vam!

majč
Majči, najbolši da kar na koroško prideš, tam smo sami orng dedi......
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
In pol smo ženske mahnjene na pleh, ye right...pa še to ti povem, da sem ga že menjala avto komot, tipa nemogoče.
bonk.gif

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Č'belca, tole kar sem napisal je drugač kot pri bejbah. Bejbe, ki so ali pa ste (da ne boš užaljena, če bi te spustu
wink-1.gif
To pa nekak ni bratranec od kraljice odstavnih pasov.

edit: Puzabu oment. Nisem niti gorenc, niti močvirnik.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: