Je bolj naravno biti samski ali v zvezi?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
in kaj točno je bilo tukaj poniževalnega do žensk? Razen tega da sem bolj na grd ampak realen način povedal kakšno je današnje povprečje pri ženskah mlajše (tvoje, moje) generacije. Vem da resnica boli ampak včasih je že priznanje tega en korak bližje k izboljšanju. Žal ženske v povprečju niste več to kar so ženske včasih bile. Razna kvazi "enakopravnost" in "emancipiranost", ter kvazi "samostojnost" vam je totalno zmešalo pojme v glavi in (spet grobo rečeno) mislite, da držite moško populacijo za jajca samo zaradi tistega, kar imate med nogami.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja, če bi bilo tko enostavno kot ta podpis, potem se ne bi iskal kot se.
grin1.gif

Jah to ti pa res nič ne pomaga al kaj čem rečt. Da pride do tega je bilo prej veliko izrečenih besed in dejanj ali pa nič, ne vem odvisno od para do para, eni se skregajo za brez veze, drugi se sploh ne pogovarjajo. Vsekakor oboje ni ok in je samo še vprašanje časa.

majč

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Ja, maš prav, sej moški pa so - ste povečini postali poženščeni pezdeti, ki več daste na svoj videz, na svojo samskost, kot pa na sam aktiven realen lajf, dom in družino v pravem pomenu besede. No more providers.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
In kaj to tebe tako zelo moti? Bodi provider, če ti paše, druge pa pusti, da uživajo samsko življenje. Al si nam fauš, ker si nismo nakopali nobene tečne tašče na glavo? Sebe imaš za nekega deda, tukaj pa jamraš ko ena ostarela devica, kakšni so drugi tipi???

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ko sem samski je super in ko sem v zvezi je super; pač različna načina življenja.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Mah, zakaj se mi zdi, da ste vsi tukaj neki mamini sinkoti in očijeve hčere. Nikomur se praktično ne da za nič potrudit. Vsi bi vse imeli, od sebe pa ne bi dali nič. Ja se je treba non stop učiti. Potem pa vsi v luft skačete, če se vam krati samskost, če ženski rečeš, da ne zna nič je spet ona v luftu, zakaj se moški ne potrudi, moški bi imeli ženske, ki bi delale še njihovo delo, beri, delo za keterega se je do sedaj mislilo, da je tipično moško,.... uf....
Lejte obvladam kuhanje, pospravljanje, pleskam stene, sestavljam pohištvo, po potrebi seveda... ne jamram, vendar zahtevam vse skupaj tudi od svojega partnerja.....
Mene so moji učili delat, kaj pa sedanji starši delajo, hmmm.... je pa druga tema.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Ker ti ni super?!? (ne zdaj, ne prej, ne nikoli)
grims-1.gif
Odgovarjala sem Kasiusu.
13.gif

Meni je v vsaki situaciji čisto cool, ker si pač tako naredim, nikoli ne gledam kaj je bilo za nazaj, ne sanjam kaj bo jutri. Živim za danes!
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Vau, ti si super! Samostojna, učljiva, delavna,... za razliko od ostalih tukaj, kar si zelo podkovano analizirala. In še ti sedanji starši, res poden od podna.
Hvala, da obstajaš.

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Mah, zakaj se mi zdi, da ste vsi tukaj neki mamini sinkoti in očijeve hčere. Nikomur se praktično ne da za nič potrudit. Vsi bi vse imeli, od sebe pa ne bi dali nič. Ja se je treba non stop učiti. Potem pa vsi v luft skačete, če se vam krati samskost, če ženski rečeš, da ne zna nič je spet ona v luftu, zakaj se moški ne potrudi, moški bi imeli ženske, ki bi delale še njihovo delo, beri, delo za keterega se je do sedaj mislilo, da je tipično moško,.... uf....
Lejte obvladam kuhanje, pospravljanje, pleskam stene, sestavljam pohištvo, po potrebi seveda... ne jamram, vendar zahtevam vse skupaj tudi od svojega partnerja.....
Mene so moji učili delat, kaj pa sedanji starši delajo, hmmm.... je pa druga tema.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Ko smo se zadnjič s kolegi (vsi v vezah in z mulci) usedl pa mal predebatiral življenje in ženske smo prišli do sledeče ugotovitve.
Če bi še enkrat iskal so samo trije kriteriji
- ne sme bit prelepa in ne pregrda, da ti je niso vsi fouš, pa da jo vseen lahko pri luči nabrišeš
- zna kuhat in kej pospravt
- DA RADA SEKSA - predvsem doma, sicer kar ne veš itak ne boli

Tolk kolikor je dons tečnih babv mojem krogu poznanstev jih ni blo še nikol. Vse je šlo pa v [cenzura] zarad mobitela, interneta pa fejsbuka.
Argumentov proti ne sprejemam...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
tečne so predvsem tiste ko so s takim ki so ga lahko dobile, ne pa s tistim ko bi rade ble, in ja ... ogromno jih je

edit: je v drugo smer popolnoma isto, tak da

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Te tecne babe...a si zamenjal krog poznanstev ali so se babe v krogu zamenjale ali so iste samo bolj tecne?
smile-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Takole bom rekla, velja za oba spola.
Predvsem to pa tečni tisti osebki, ki v svojem podstrešju nimajo pošlihtanih stvari.
Je potrebno ogromno truda vložit, da tobiš kaj nazaj in ne samo pričakovati, kdaj in od kje bo kaj zastonj padlo. Je pa res, da FB in ostalo omogočajo iluzijo, ko se pa srečamo v reali, je pa čisto druga pesem.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno: