Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Sedaj imam pa jaz eno vprašanje, ki se mi je porodilo ob branju vaših odgovorov. Ali kdo izmed vas že zapustil hotel Mama??
Že zdavnaj. In?
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Sedaj imam pa jaz eno vprašanje, ki se mi je porodilo ob branju vaših odgovorov. Ali kdo izmed vas že zapustil hotel Mama??
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Že zdavnaj. In?
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
najljubša mi je izjava takih samskih žensk, ko rečejo "ne znam kuhat" in se ji to niti ni v interesu naučit.
Ali pa rečejo "kaj čem kuhat samo zase"... ja wtf, zakaj pa ne samo zase? Preklete babe lene!
Od cveta žensk, ki jih poznam bi lahko rekel samo za tri, da kuhajo odlično in bodo dobre gospodinje, vse ostale pa čakajo na nekega princa, ki bo nosil denar, kuhal, pral, bo možat in hkrati nežen, bo toleranten do njenih izpadov in ne bo ljubusumen kadar bo ona iskala pozornost pri drugih descih.
V ženskih glavah je zakoreninjena ideja, da nočejo dobit maminega sinka... imam filing da je maminih sinkov zmeraj manj, in zmeraj več takih žensk, dejansko so one same razvajene punčare, ki se jim je izpod časti naučit "skuhat rižoto" in pobrisat prah.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ah, traparija je ta klišejski stavek "s kom se družiš"... jaz nimam neke široke stalne družbe kjer bi spoznaval take ženske... moj krog spoznavanja je v glavnem služba, delavnice, hobiji, kolegice mojih kolegic/kolegov, nekajkrat je bil celo alter
Tako da se ta tvoja teorija podre, da bi se gibal v taki družbi.