Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ma jaz še zdaj ne vem, kaj je taki problem naredit tedenske vinjete za 15 eur. Ziher potem nebi bilo polemik. Sedaj pa nas kurca cela Evropa z Hrvati vred. Pa saj smo blesavi. Obnašamo se kot da imamo zlate avtoceste. ...cepci zabiti. Lažje je gledat kolone skozi center Maribora in zabasane lokalne ceste po vsej Sloveniji, kot pa naredit kurčeve tedenske vinjete. Huraa zmagali smo... dosegli smo cilj, da se turist na poti skozi našo državico obvezno ustavi za 1 dan... v prometnem zastoju namreč.
Citat:
Uporabnik Shando pravi:
Mal OT vprašanje - koliko pride še sedaj cestnina od LJ do austrije preko MB?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ma jaz še zdaj ne vem, kaj je taki problem naredit tedenske vinjete za 15 eur. Ziher potem nebi bilo polemik. Sedaj pa nas kurca cela Evropa z Hrvati vred. Pa saj smo blesavi. Obnašamo se kot da imamo zlate avtoceste. ...cepci zabiti. Lažje je gledat kolone skozi center Maribora in zabasane lokalne ceste po vsej Sloveniji, kot pa naredit kurčeve tedenske vinjete. Huraa zmagali smo... dosegli smo cilj, da se turist na poti skozi našo državico obvezno ustavi za 1 dan... v prometnem zastoju namreč.
Vklopi možgane, no ...Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Vklopi možgane, no ...Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Potem bi od tranzita potegnili pol manj denarja - in zato bi ga morali več od nas. Kar začni množit ceno letne vinjete z 2 ali 3 ...
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Menim da tako razmišljajo tudi ostali in da se bo promet po AC hudo povečal, hitrosti pa padle
Meni pa bo konkretno dražja. Zato jo tudi ne bom kupil. (odgovor onemu, ko je vprašal kdo ne bo kupil).Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Zaslepil? S čim že? Meni je letna vinjeta ugodnješa kot prej cestninjenje, pa tudi precej bolj udobna bo.
Citat:
Da se turiste ocuri, se mi zdi pa edino pravilno. Kaj pa imamo mi od njihovega prehoda? Tako se bo pa vsaj na proračunu malo poznalo. Za tiste, ki se bojo drajsali po navadnih cestah, pa samo dovolj policijskih kontrol. Bomo pa z njihovimi prekrški vinjetni primanjkljaj noter prinesli. Skratka, vse se da urediti, če se hoče. In to v našo korist.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ne ga srat s takimi izjavami. Kje je Slovenija lepa urejena in prijazna?Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Lepo policiste na tisto cesto pa kontrole in kazni izvajat. En mesec in bo v tujini ''ljudsko znano'', da se ne zajeb... po Sloveniji z iskanjem ''obvoznic''.
Če bodo res, potem ni problema.Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Točno zato, ker velja zakon ponudbe in povpraševanja (po naših cestah), je edino logično, da se turiste ožme.
Itak jih bo ene par, ki se bodo izogibali, ampak velika večina bo pa to gladko plačala, ker se pač raje vozi po kolikor toliko normalni cesti (tu je to povpraševanje, o katerem govoriš).
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Še enkrat, ni dovolj imeti dobro pekarno z dobrim kruhom na dobri lokaciji. Tudi cena mora štimat. Če daš prevelko, nihče ne bo kupil in boš propadel. Če daš premajhno, boš spet propadel. (in krivil tujce ...)