Izkušnje s savo s3+

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.312
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če se držiš tega, kar je povedal Southpark, potem je zelo dober kompromis Fulda montero 3.

Potem pa svoje priporočilo preveri v testih, ki si jih prilimal.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.680
1.312
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kdo pa je rekel, da mora bit UG8? Katerakoli s 4*. Cene pa sem primerjal s 55€ za kolikor jih ponujajo vsi po vrsti - Spar, Mercator, Tuš, Petrol... Vsi imajo S3+ v ''veliki akciji''. Za 60€ pa ti dosti boljšo gumo zastonj domov pripeljejo. Razlika = 20€. Veš kakšna je šele razlika med razbitim in nerazbitim avtom?

Navedel si svojo dimenzijo gum in portal ceneje.si. Jaz sem ti pa postregel s cenami od tam, ker ti izračuni šepajo.

Da si priporočal Nokian, Bridgestone itd. pa raje ne bi, ker so zopet - po testih, ki jih vidva jemljeta za svete in po katerih se orientiram tudi jaz - slabše od Save.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.811
836
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če se držiš tega, kar je povedal Southpark, potem je zelo dober kompromis Fulda montero 3.

Potem pa svoje priporočilo preveri v testih, ki si jih prilimal.

Pa kaj ste pismeni, al ne. Če se držiš kompromisa. V končni fazi, pa še vedno je boljša kot Sava.
Test 2010

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Valhala, Zakon, kje pa imata v teh testih Savo?

pozdrav.gif

Tudi mene to zanima, pa sem 3 x pogledal.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
A sem jaz mogoče omenjal GY? Obe gumi nista ne vem kaj. Za dobre gume si poglej teste. Kar se tiče cen, pa tudi niso ne vem kakšne razlike. Kdor poceni kupi, 2x kupi. Vsak naj kupuje kar mu paše, ne razumem, pa zakaj potem sploh sprašujejo katere gume, kako ste zadovljni s temi, pa z onimi itd. Jaz osebno zaupam Nemškemu ADAC-u in mi ti testi tudi nekaj pomenijo. Ker pa imamo Slovenceljni, tako dobro znanje o gumah, sploh nimamo zastojev na cestah, ko zapade 5cm snega (cinično). Kolone dolge 10km.
evil.gif
Malo se pozanimaj, kakšno stanje je bilo prejšni teden. Pozimi so ceste predvsem mokre in ne zasnežene.

Hočeš reči, da če bi imeli vsi gume z 4* ne bi bilo zastojev? Gume ne igrajo nobenega faktorja pri tem.

Sploh pa imaš ponavadi 2 skrajnosti, ali že pri dežju vse stoji ali pa ti po par cm snega folk šiba kot nor, verjetno hoče priti domov preden do cesta čisto zasnežena?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
khm, ko vas berem mi vec nic ni jasno...kak te vozite vi? mene ni še nikoli nikamor odneslo, pa nisem ravno pocasen, vozo pa sem ze gume od hankooka, pa kumhota, pa save, pa michelina...aja pozabo, sami alter dirkaci ....

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
A to je spet ta fora, kdo od proizvajalcev več plača oglaševalcu, čudno, da so Savo s3 spravl tako daleč na 11 mesto, pa naša guma je.
Ista zgodba je pri oljih, neko super Mobil olje je litr 10-12 evrov, ostala olja iste specifikacije 8 evrov, par evrov, isto je v navodilih proizvajalca, kdo več plača, da se oglašuje olje. Pa kje nekateri živijo.

A sedaj boste rekli, da je VW najboljši avto, Kia pa podn.

Mislim Sava s3 je dost prepoznavna guma v Sloveniji, marsikdo jo kupuje in je zadovoljen, tako jaz izpred 5 let, kot sedaj, v 20 cm južnega snega, veje na cestišču, podrto drevje, hudi klanci, super gre v sneg Sava s3. Razen malo slabša je na mokri, zato tud nižja ocena.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:

Katera dimenzija in kje?

Dimenzija 185/65/15 T (made in Germany), Vulkanizerstvo Hočevar, čez cesto od Bauhausa LJ, za Petrolom
smile-1.gif

[/QUOTE]

Tale je dobr vulkanizer, mehanik ipd., vse se da zmenit pa dobro naredi...vredu dečko.