Kozarec, ti si pa kar malo blontna a ne?
Kaj se obešaš na to LJ? Pač dal sem primer iz prve roke, ker sem se tisti večer vozil po LJ in sem točno videl, kakšna je situacija.
In glede smiljenja samemu sebi: Upam, da nikoli ne boš doživela, da se bo kakšen tvoj družinski član, znanec, kolega, fant sprehajal ob 2h zjutraj po centru LJ, ko bo hotel domov in ga bo pokosil nek pijan divjak, ali pa samo divjak, ne pijan. Policaji pa bodo prišli popisat zadevo, pa še povedali ti bodo - jah saj večkrat tukaj čez center divjajo. Samo mi imamo radarje in patrulje raje na obvoznici, da se tam red dela, ker je bolj pomembno. Mogoče boš potem dojela zakaj sem vse to napisal in koliko se smilim samemu sebi.
In še za konec. Veliko raje dam od sebe 1000+++EUR, v primeru da vozim 100 ali več čez center mesta, da kje drugje brezglavo divjam, prehitevam čez polne ali pa da bi vozil vinjen ipd. Težje mi je dat to polovičko, ki me bo zdaj doletela, pa ne vem, če bo čez 100EUR za plačat. V prvem primeru bi vsaj točno vedel, zakaj ga colam pa še veliko bolj bi mi zaleglo in bi vsaj kaj pametnega odnesel iz take lekcije.