Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Joj pametnjakovič. A ti še enkrat napišem, da boš dojel? Pa gremo počasi:
1. rekel sem, da bom plačal.
2. postavitev radarja je idiotska in je tam zgolj za polnjenje proračuna in j.ebanje ljudi v glavo
3. naj postavijo radar tam, kjer je res nevarno, da se zgodi kakšna nesreča (npr zjutraj na logu, ko otroci hodijo v šolo, ne pa ob 2h zjutraj, ko tam ni žive duše)
4. kolovratim z mediji zato, ker mi zelo najeda, da nam plavci lažejo v ksiht
5. ni govora o postavitvi radarjev na vsak vogal. Še enkrat si preberi, kaj sem o tem napisal jaz in SJVT1.
Point je v tem, da če te ne bi poslikal, ti tu tudi slučajno ne bi sikal o pomanjkanju kontrole v centru LJ.
Odšel bi mirno spat in bi te BK za pomanjkanje policajev v centru LJ (pravzaprav to celo podpiraš, ker te očitno zelo zanima, kje se pa ti dejansko nahajajo - pa ne, da bi jim rad odnesel krofe?
Veliko bolj cenim pozive k prerazporeditvi radarjev takrat, kadar to delajo ljudje, ki jih ni kamera pet minut nazaj poslikala v rit na neki drugi, ponavadi seveda totalno neumni lokaciji.
Nazadnje se je v podobno nenevarnih okoliščinah (ker se kao ni dogajalo v centru LJ) ubilo 7 ljudi. Neko nemško združenje je pa naša "dela na cestah" ocenilo kot najbolj nevarna v EU. Tudi zaradi divjih hitrosti mimo njih.
BTW: 50% prekoračitev omejitve ni ravno nedolžna stvar. Iz česar sledi, da je bil tam radar zelo upravičeno postavljen.
Prevod - nehaj se smilit sam sebi, ker smo te nekateri siti že od včerajšnjega jokanja na radio hit. Raje se iz tega kaj nauči.
In upam, da boš res plačal - včeraj si na radiu namreč grozil, da boš pisal pritožbe, dokler gre, da se boš ja lahko nekomu potožil/zjokal, da te bo razumel. Naj te razsvetlim - sodnikom/cam za prekrške je popolnoma vseeno za tvoje mnenje o potrebnosti spremembe cestne ureditve. Njih zanima samo to, kaj je tam bilo predpisano in kaj si ti delal. In na tej podlagi razsodijo. Tvojega jokanja ne bo bral nihče (aleluja!)....
Nazadnje urejeno: