Iti dalje ali raje ne

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Sorry, ampak razmišljaš kot ena [censored]. Sodeč po temle postu tebi bije biološka ura in ne babam. Glede na tvoje poste v ljubezni bi rekel, da imaš precej ženskih hormonov. Tip ima lahko forca kadarkoli, vprašanje samo koliko se ti ljubi pri 45 previjat plenice. Ostalo kaj bo če ne bo razmišljajo ženske in 30+ se večini že mudi. Do 30 se je gonila potem je pa panika in je skoraj vsak dober. Jao, srat te prime, ko poslušaš finte.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Koliko žensk je drugače imel v življenju? Kaj je za vsako že vnaprej ugotavljal, če bo z njo za zdržat do konca življenja? Ne bi raje prej probal?

ti drugače še nisi več kot 22, 23? takrat namreč ne razmišljaš, ko začneš z žensko, koliko časa boš z njo. ko prideš v zrelejša leta, začneš razmišljat tudi o tem. ker prijatelja dobro poznam, vem, da premisli o tem, preden se spusti v karkoli z žensko
Kaj imaš sploh prej za premišljevat
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ksz
Schumi in softi imata v tej temi še najbolj življenske nasvete.
Jaz bi se (oz. jo) vprašal še, zakaj sta šla z bivšim narazen (in glavo stavim, da bo odgovor "preveč je pil"
smirk-1.gif
).
Drugo: otrok je star 7 let (prvošolček) in ma točno pošlihtan, kako in kaj. Mamica bo predstavila novega očija in pol se bo začela borba za mamico. Ko ti bo pa pri 14-ih rekel "zase se brigej, sej nis moj fotr!" (ko mu boš dajal kake "pametne", lahko tudi pametne, nasvete) je pa to samo jagoda na smetani. 7 let star otrok ni 3 mesečni dojenček - neprimerljivo, čeprav bo kdo rekel otrok je otrok.
Če je tip po Dizziju, kar je precej verjetno, glede na to, da se družijo in so kolegi, je isto kot Dizzi eno scrklano mamino sranje in na konc koncev mu bo še kul, da ga baba ovija okol prsta za par fukov na mesec.
bonk.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Dizzy, vidim, da ti ne boš imel verjetno nikoli babe, tvoj kolega pa tudi ne. Pomoje bo bolje, da začneta hodit v lokal nad mestom, pa pogledata za kakšnega istospolnega kandidata, al pa začnita kar skupaj.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
peezda ste eni kreteni, majke mi da res.

zato, k človk mal pomisli, preden naredi peezdarijo, v kateri nisi sam, v kateri sta soudeležena v tem primeru še dva človeka in jima zrukaš lajf, zato si navadna [censored]čina.

jaki ste mi frajerji vi, k fookate na roke cele dneve, pa si želite, da bi bli žešæi jebaæi.

brez veze, žal mi je, da sem karkol šel pisat sem gor sploh, resno.

edina pametna je bila s strani Softija (klinc, čudeži se dogajajo) in posledično MrDaco in Hanzi, ker so znali normalno argumentirat, kar je napisal. in ja, sam sem bil v obratni situaciji, ko sem imel 10 let mlajšo, pa sem se konkretno spraševal al ja al ne, a se splača, ker se ji bo prej al slej snelo, pa sem rekel - eh, klinc, samo jednom se živi. pa mi ni žal, 2 let sva se fajn mela, če bi neslo cel lajf bi, če ne ne, tko sem si rekel. ampak tuki je situacija le malce drugačna, bi rekel. pač nismo vsi sebični mačistični idioti kot pol populacije tle gor.

če sem zato gej/mamino dete - tud prav, sem vsaj srečen gej/mamino dete in se ne tolčem po glavi, zakaj mi baba glih zdele teži, k tole pišem! zanimiv, da si pol gate perem sam, kuham sam, skrbim zase sam, k mat grem pa na kosil enkrat na pol leta ...
wink-1.gif

nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Dizzy ne sekiraj se. Saj veš da je tukaj tričetrt provokatorjev, najjačih dečkov, doma pa pišejo iz otroške sobe...

Nekaj pa je tukaj takih, ki so face, in kdaj znajo tudi kaj pametnega napisat.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Lej, najprej sprašuješ za mnenja, pol si pa užaljen, ker niso takšna, kot bi si jih želel slišati.
crazy1.gif

Pač vzameš mnenja na znanje, o njih razmisliš in si potem preko dejstev laže ustvariš neko realno sliko, ker ti različna mnenja odpirajo tudi različne poglede na stvar. Poglede, ki so tok drugačni od tvojega, da niti pomislil ne bi v tisto smer. In ni nujno, da so napačni - mogoče (oz. verjetno) so precej bolj realni, od tvojega.
Tvoja užaljenost pa kaže samo na pravilnost teze o ženskih hormonih in scrkljanosti.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Saj logično da se tukaj izrazijo različna mnenja, ampak človeka ni potrebno zmerjat z ******čino.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Ma menda, ga ti nisi. Sicer pa koliko poznam Dizzyja je čit v redu tip. Na določenih področjih celo profič in se marsikater tukaj lahko skrije pred njim.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jaz poznam en parček, ki ima podobno starostno razliko in ženska ima že s prejšnim froca. Lahko bi rekla, da sta res fajn par.

Moje mnenje je, da pač poskusita. Kje pa piše, da starostna razlika dela teževae in kje piše, da otrok lahko dela problem? Vse skupaj je le teorija.
Popolnoma enake težave, ali morda še hujše, doživiš z isto staro osebo ali mlajšo.

Prednost starejše ženske je, da je dala že marsikaj čez in se ji verjetno ne da več zajeb....Nikjer ne piše, da bosta zdej živela čisto zakonsko življenje in se odrekla vsemu.

Naj poskusita. Če bo ona vseeno stopila nasproti in on šel eno štengo višje, se imata lahko enkratno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
sicer bolj je problem v njej in ne njemu, pri 40+ pač ne moreš pričakovati od "najstnika" da bo to... :S , tako da tukaj ima ona problem in ne on.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Maxi 25 lep odgovor. Ce ga ta baba resno mika, naj ji to nekako pove, hkrati pa naj ji takoj tudi zaupa svoje bojazni (ce jih vam, ne vem zakaj jih ne bi tudi njej). Ce bosta ze v startu drzala skrivnosi in skrbi vsaka zase, potem to po mojem mnenju ni recept za uspeh.
Itak pa ni zagotovila da se bosta 50 let razumela. Znanec se je se lani (vsaj navzven in v javnosti) odlicno razumel s zeno. Letos je vse drugace. In pazi sedaj to; oba jih imata preko 70 in imata 40+ skupnega zivljenja. Kaj ga je pri njegovi starosti zmesalo mi res ni cisto jasno. Je probal viagro pa zena ni tega ugotovila?
Grem se enkrat brat tvojo objavo, mogoce kaj novega natuhtam.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Lej, najprej sprašuješ za mnenja, pol si pa užaljen, ker niso takšna, kot bi si jih želel slišati.
crazy1.gif

Pač vzameš mnenja na znanje, o njih razmisliš in si potem preko dejstev laže ustvariš neko realno sliko, ker ti različna mnenja odpirajo tudi različne poglede na stvar. Poglede, ki so tok drugačni od tvojega, da niti pomislil ne bi v tisto smer. In ni nujno, da so napačni - mogoče (oz. verjetno) so precej bolj realni, od tvojega.
Tvoja užaljenost pa kaže samo na pravilnost teze o ženskih hormonih in scrkljanosti.

nismo vsi žešæi jebaæi (wannabe), ki gazijo vse pod sabo, glavno da se mamo fajn, kaj se pa s sočlovekom okoli nas dogaja nas pa boli qurac. enostavno obstajamo tudi ljudje (in ja, prekleto dobro vem, da nas je hudo malo), ki damo nekaj tudi na to, kako naše odločitve vplivajo na človeka, ki je tu vpleten (oz. v tem primeru na dva človeka, ker je še otrok zraven). in to še ne pomeni, da smo ženstveni, poženščeni ali karkoli, ampak enostavno uvidevni do okolice. get it?

eno so mnenja, drugo je pa nekoga označit za nekaj samo na podlagi tega, da se malce zna ozreti okoli sebe in dojeti dogajanje okoli sebe in se zavedati, da lahko naša dejanja pustijo posledice na tej okolici.

@Maxi25: lepa izkušnja ... hvala, da si jo delila, jaz pa jo bom ob naslednjem pirčku.
smile-1.gif
samo se bolj nagibamo v negativo, predvsem zarad pogleda v prihodnost (npr. še en otrok ...)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
je pa lepo, da vi prijatelji njemu dirigirate zivljenje. super to.
smile-1.gif
jaz se od teh tem s koelgi odmikam, povem tak tak, v enem stavku, potem pa nočem o tem debatirat. na konc si vse ti kriv, ker se vmešavaš.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ne posplošuj preveč.
Itak pa ne razumeš, kaj hočem povedat in ne bova skup prišla.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
je razlika, al so to kolegi, ali je prijateljski krog.
wink-1.gif

in mu nič ne dirigiramo, samo debatiramo o tudi tem, med drugim. sej ni to, da bi se dobil na poker večeru, pa cel večer samo o tem, daleč od tega, to predebatiramo in gremo naprej s tekočo tematiko.
wink-1.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
956
148
43
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
eno so mnenja, drugo je pa nekoga označit za nekaj samo na podlagi tega, da se malce zna ozreti okoli sebe in dojeti dogajanje okoli sebe in se zavedati, da lahko naša dejanja pustijo posledice na tej okolici.

"Samo na podlagi"??

Dizzi, ne se delat, da je to tvoj prvi problem in javkat, da na podlagi tega te ni možno označit za jokico.
Ti se na forumu razkrivaš že leta
rolleyes-1.gif
in verjetno si na marsikoga naredil vtis, da si ena navadna sisa, ki svojo nebogljenost želi skriti za sloganom "vse za boljši svet".

Ta (forumski) svet, ki ti je tako zelo pomemben, te pač tako jemlje. In potem tudi na podlagi postov "sprašujem za prijatelja" pride ven psihoanaliza Dizzija.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a pa se ti zavedaš, da je blo moje jokanje že cca. 10 let nazaj? dopuščaš/dopuščate možnost, da se človek v tem času razvije, iz svojih napak kaj nauči? če nekateri že od začetka nabijajo z istimi debilizmi na tem forumu, ni nujno, da je z vsemi tako. bi zase komot lahko rekel, da ker tisto je bila moja druga resna zveza in je logično, da se nisem znal obrnit. po peti sem ženski rekel samo - okej, dobr, se vidmo, šel ven iz stanovanja in nadaljeval z življenjem.

in verjemi, da gre za prijatelja, ker po zadnji sem ugotovil, da se mi enostavno tega ne da it. če ženska jasno nakaže, da bi se šla avanturo, potem ja, drugače pa ne. trenutno. kaj bo pa čez pol leta, pa ne vem, vem samo, da ženska, zdele, v mojem življenju, nima prostora.

in ja - pomislim tudi tako - zaradi mojega poklica bi se lahko ženska počutila zapostavljeno - lahko bi rekel, da je nočem vlečt v takšno zvezo, ampak sej, če kakšno potencialno spoznam in vseeno rečem, what the heck in greva na kavo, ji to ob prvi priliki povem. da fotografa imet ni tko seksi kot se sliši ... ampak ja, se zatakne že tam, pri potencialni ...
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
enkrat jokica, vedno jokica.

Pri najboljših prijateljih je potrebno biti še posebej pazljiv, ker mu še bolj zjebeš sistem, sploh če je labiln.

fotografi ste pa tako ena čudna sekta... poznam par primerov, ko se dekleta začnejo dolgočasit (relativno hitro) ker želite vsak kamen poslikat :S