Iti dalje ali raje ne

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tkole je, kolega ima v ljubezni še več sreče kot jaz. in ko je končno našel fajn žensko, ki ima nekaj v glavi, dobro ve kaj hoče in povrhu še menda dobro kuha, je tu ena prepreka. oz. dve, kakor za koga, druga zame ne bi bila tako problematična, kot prva.

skratka - ženska je od njega starejša 10 let. 37 let. sicer ženska res dobro zgleda, ni da ni (smo bili skupaj, ko sta se spoznala, priznam, da je tudi name naredila hudo dober vtis, ampak - ko sem zvedel, da jih ima že toliko ...)

ne rečem, za kakšno igrico bi to še bilo, ampak ... tu je še druga prepreka ... ima mladega otročka, prvošolčka. to je tisto kar njega še bolj moti, mene osebno niti ne bi.

s kolegi na to tematiko razglabljamo že kake 14 dni in ne najdemo pravega zaključka. prijatelj je res zagret, ga razumem, ampak kolikor je zagret, ga ti dve oviri tudi pošteno nazaj držita. pravi, da nista imela še nič resnega, da se sicer, kadar sta skupaj po eni strani težko drži nazaj, po drugi pa včasih z lahkoto. sta stalno na vezi (tudi, ko smo bili na pirčku, je kar redno prčkal po telefonu, predvidevam, da mesiđira z njo).

evo, sotrpini - kaj naredimo s tem revežem/srečkotom? jaz bi, če ne bi bilo otroka, rekel - nabriši milfico, ampak je dobričina, tega ji ne bo naredil.
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ljubav godine ne broji.

in pri 37 je gravitacija večinoma umestila zadeve na svoje mesto. če mu sede..nek izvoli.

drgač pa.

dobr zgleda..kuiš si leva za domačo žival, pa boš deležen več pogledov
dobr kuha..hodiš v odlične gostilne, pa bo še zmer cenej
dobro ve kaj hoče..to mu bo še na nos zlezlo ven
ima nekaj v glavi..ne bi rekel.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Vse je odvisno od tega, koliko se imata rada in kako se razumeta. Naj jo malo bolje spozna in če bo vse OK, bodo vsi predsodki izginili sami od sebe.
smile-1.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Vse je odvisno od tega, kaj kolega išče. Nepričakovan odgovor, ane?
wink-1.gif

Ok, takole bi jaz rekel: če se kolega nagiba k zajebanciji, potem si mu že ti povedal rešitev. Če pa je na poti k temu, da bi se zadevo šel resno, pa naj se golobčka po hitrem postopku pogovorita glede naraščaja. On še ima čas, ona niti ne več. Če tu ne prideta skupaj, bo zaključek hitro jasen.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tkole je, kolega ima v ljubezni še več sreče kot jaz. in ko je končno našel fajn žensko, ki ima nekaj v glavi, dobro ve kaj hoče in povrhu še menda dobro kuha, je tu ena prepreka. oz. dve, kakor za koga, druga zame ne bi bila tako problematična, kot prva.

skratka - ženska je od njega starejša 10 let. 37 let. sicer ženska res dobro zgleda, ni da ni (smo bili skupaj, ko sta se spoznala, priznam, da je tudi name naredila hudo dober vtis, ampak - ko sem zvedel, da jih ima že toliko ...)

ne rečem, za kakšno igrico bi to še bilo, ampak ... tu je še druga prepreka ... ima mladega otročka, prvošolčka. to je tisto kar njega še bolj moti, mene osebno niti ne bi.

s kolegi na to tematiko razglabljamo že kake 14 dni in ne najdemo pravega zaključka. prijatelj je res zagret, ga razumem, ampak kolikor je zagret, ga ti dve oviri tudi pošteno nazaj držita. pravi, da nista imela še nič resnega, da se sicer, kadar sta skupaj po eni strani težko drži nazaj, po drugi pa včasih z lahkoto. sta stalno na vezi (tudi, ko smo bili na pirčku, je kar redno prčkal po telefonu, predvidevam, da mesiđira z njo).

evo, sotrpini - kaj naredimo s tem revežem/srečkotom? jaz bi, če ne bi bilo otroka, rekel - nabriši milfico, ampak je dobričina, tega ji ne bo naredil.
smile-1.gif

Jake "prepreke"
rolleyes-1.gif

Kje pa piše če kaj začneta, da bota celo živelnje...

Od šefa tajnica ma otroka enega 4 drugega 1,5, sicer je "komaj" 29, samo meni se bojo pa počasi pete vžgale, tak dopise nosim na njeno mizo, enega po enega, tak da se 32x na dan vidima
smile-1.gif

Leta me ne motijo, otroci še manj. (glavni stroški so takorekoč mimo)

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Kot je že rekel TRIK, odvisno od tega ali si on želi imeti svojih otrok... Če bi bil jaz na njegovem mestu bi zadevo končal.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj

nisem vedel, da naredijo kosilo za 2-3€ ? doma ga lahko....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Enako. Če si res želi biti z njo, ter da se ona strinja, da imata v max 2 letih otroka, potem naj razmisli o tem. Drugače naj pozabi

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Koliko žensk je drugače imel v življenju? Kaj je za vsako že vnaprej ugotavljal, če bo z njo za zdržat do konca življenja? Ne bi raje prej probal?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

nisem vedel, da naredijo kosilo za 2-3€ ? doma ga lahko....
ne razumes ti zivljenja zensk.
Kosilo je doma cenejse kot vgostilni, samo v ceno "kosila" moras vsteti se ceno kina zvecer, pa zlate ketne za prvi skupni mesec, pa dopusta na sejselih.... Ce babe nimas, se tega stroska lahko izognes. Ko gres v gostilno ti tega stroska ne zaracunajo. Je nekoc alkoholik lepo napisal da so kurbe po 100 evrov na uro cenejse kot pa zena(v marsikaterem priemru, sploh v primeru locitve, ko ti sname pol bajte, ki si jo naredil preden si njo poznal).

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Lastnina pridoblejna pred zakonom se v locitvenem postopku ne deli na pol ..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
V sloveniji vedno vec ljudi ne verjame v pravno drzavo. Ko se porocis ti tudi maticar pove del druzinskega zakonika kjer pise da imata do vzgoje otrok zakonca enake pravice. Pa vemo koliko otrok po locitvi ostane materi, koliko pa ocetom.
Sicer pa jaz osebno se nimam teh tezav.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Koliko žensk je drugače imel v življenju? Kaj je za vsako že vnaprej ugotavljal, če bo z njo za zdržat do konca življenja? Ne bi raje prej probal?

ti drugače še nisi več kot 22, 23? takrat namreč ne razmišljaš, ko začneš z žensko, koliko časa boš z njo. ko prideš v zrelejša leta, začneš razmišljat tudi o tem. ker prijatelja dobro poznam, vem, da premisli o tem, preden se spusti v karkoli z žensko. jaz sem sicer še malce bolj lahkomiseln, a tudi vedno manj, malo pomislim, kaj in kako ... ker le nismo najmlajši, en dva tri bomo stari 30 let, preden spoznaš normalno žensko oz. žensko, s katero se veza obnese, je tu 35 let, pol je pa za otroke že mal kritično (sploh, če bi rad mel več otrok, za enega je to v stvari idealka) ... in z vsako žensko, s katero se v karkoli spustiš, ti vzame pol leta, če stvar ne zlaufa. 2 meseca probavanja odmah, pol se ti stvar mal zameri, pa še težko spet najdeš poskusa vredno, pa je pol leta odmah mim. štekaš, stari?
smile-1.gif

naslednjič, ko se dobita, se bosta malce pogovorila o morebitnih skupnih planih, pa teh stvareh, preden se v karkoli resnega spustita. to se mi zdi kr kul odločitev.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa dej ne poslusi teh mislecev.

kakšen otrok in kaj vem kaj
a sta ugotovila kaj bosta delal poelt na dopustu..on je mlad in bi tauhal, ona stara in bi na plazi brala knjige..eto kuhac
pa zimski dopust
pa vikendi

prvo prosti cas in pogledi, pol otrok

govorim iz osebne izkusnje., fukala je dobr, kuhakla odlicno, brez otrok, sise do koroske, rit 1a..noge bi lohk mela boljse. postelja jao mami..ampak se je zalomil..po pol elta sva sla na morje..jaz bi bil v vodi pa zgačl..ona bi brala gato kristi
sem sel po treh dneh dam, ona je ostala 14 dni dol
potem pridejo vikendi..jaz z biciklom v vse rovte..pa mogoce zgat..ona bi po ravnini..pa zjutri spat do 11

zresnite s emalo. otrok je, k je vse drugo cakum pakum

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Jaz osebno, bi se malo dobrega delal, jo parkrat "maznil", potem pa iskal dalje. Zakaj?

- Ženska je starejša 10 let. Se je zamislil, kako bo ko bo on imel 40 let, babnca pa že abrahama. Zdaj se mu zdi dobra mrha (milfica), žez 5 let se mu nebo več. A nebi bilo bolje obratno. On jih ima 40 ženska pa 30+?
- Otrok je ovira. Zdaj da se delaš da ti ni, je to samo blamaža. Še posebej če bosta kdaj imela skupnega otroka, potem sigurno oba ne moreš imeti enako rad in vedno bo prihajalo do nekih trenj. Potem je še tu bivši, ki bo hodil plačevat preživnino, pa vsakih 14 dni bo hotel imeti otroka pri sebi... Taka situacija je po mojem uspešna le, če imata oba izvenzakonske otroke.

Nič, naj jo parkrat pokne, ker bo to verjetno eden najboljših njegovih sexov, potem pa gasa dalje.

@Softy

Pa daj začni pisat že malo bolj slovnično, saj nisi Kitajc. Mešaš črke kot da bi jih z mixerom pisal in ne s tipkovnico.

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
naj gre dalje
premlad za njo.
prešmrkav za njo
čim ima pomisleke je odgovor idi dalje
edino kar bi lahko imel je dober sex
fotra se bo težko špilal pri njenem otroku, če bi sluačjno bil še kak otrok - čeprav je gospa morebiti že malce v letih za te štose, bo kreeza, ker bo avtomatrko še bolj zapostavljal njenega, če pa ne pa njunega skupnega
en kolega je ime eno z otrokom.
on bi nekak imel naraščaj, ona več ne, ona bi da je on frocev taksist ipd. na koncu je rekel adijo, pa let sta bila enakih

kakor hitro se nekdo začne spraševati ali bi z drugo osebo je odgovor NE