iPhone 7

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Tudi airpods lahko uporabljaš na androidu. Samo potem ne dela to novo fancy povezovanje.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Applove delnice so zdrsnile za dva odstotka, potem ko je raziskovalno podjetje GfK objavilo, da prodaja novega iPhona ni tako bleščeča, kot hoče prikazati Apple, analitike pa je zaskrbelo še eno negativno poročilo, ki pravi, da bo naročila za mikroprocesorje, ki jih vgrajujejo v nov model iPhone, v prvem četrtletju padla za okrog 20 odstotkov. Spomnimo, da so prejšnji teden Applove delnice prav zaradi novic o odlični prodaji iPhona (uradnih številk o prvem prodajnem koncu tedna za iPhone 7 Apple sicer ne želi izdati) poskočile za več kot enajst odstotkov, kar je najboljša tedenska predstava teh delnic po oktobru 2011.

http://www.bloomberg.com/news/...les-outside-u-s

Bleščeča prodaja malo morgen...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik srv pravi:
ajfon optimiziran za igračarje ...

Neprimerna primerjava glede na zaslon enega in drugega. Ko bo Apple imel enako ločljivost bo to šele relavanten test...
wink-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
+11% -2% = +9% +- da ne bo kdo kompliciral.
wink-1.gif

Še vedno lep donos za delničarje v enem tednu.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
jaz sem 4x prebral njegov post, skor sem že kalkulator v roke vzel pa začel računat kak je +9 % slaba številka
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:Bleščeča prodaja malo morgen...
Ma ja, zakaj menjat, če pa 5S dela še čist dobr. Neke revolucije pa itak ni, da bi kar moral teči v štacuno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
ajfon optimiziran za igračarje ...

Neprimerna primerjava glede na zaslon enega in drugega. Ko bo Apple imel enako ločljivost bo to šele relavanten test...
wink-1.gif

Naj testirajo še po enem letu uporabe. Grem stavit, da bo iPhone isto hiter, Samsung pa nekajkrat počasnejši...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Itak je bilo za pričakovati, da bo prodaja padla. Še sam apple je pred launchom prvič rekel, da ne bodo izdali cifer za prodajo med prvim vikendom. Posebej ker se letos izteče vezava tistim, ki so vzeli i6. Ker je že tretje leto ista oblika in i6 še vedno dela solidno hitro, ni neke nuje za menjavo pri "casual" uporabnikih.

To je samo plus za nas uporabnike. Se bodo bolj potrudili za naslednje leto. Kar so že bile govorice pred izidom 7-ke, da bi naj bila naslednje leto tista ta prava nadgradnja ob 10 letnici iphone-a.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
wink-1.gif

Jaz imam raje par FPS kot da se to porabi za računanje pikslov, ki jih ne vidim.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
bi znal naštet vsak piksel posebej, ko bi nekaj časa gledal v kak bolj očem prijazen izdelek

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Itak je bilo za pričakovati, da bo prodaja padla. Še sam apple je pred launchom prvič rekel, da ne bodo izdali cifer za prodajo med prvim vikendom. Posebej ker se letos izteče vezava tistim, ki so vzeli i6. Ker je že tretje leto ista oblika in i6 še vedno dela solidno hitro, ni neke nuje za menjavo pri "casual" uporabnikih.

To je samo plus za nas uporabnike. Se bodo bolj potrudili za naslednje leto. Kar so že bile govorice pred izidom 7-ke, da bi naj bila naslednje leto tista ta prava nadgradnja ob 10 letnici iphone-a.

imam občutek, da bodo nekateri hudo razočarani ob naslednjem modelu. Mi mogoče kdo zna povedat kaj pa lahko tako revolucionarnega vtaknejo v nov model in sedaj nimajo? Mogoče brezžično polnjenje v radiju par metrov, kar napovedujejo za avtomobile?
Po moje bore malo, ker je tehnologija/panoga dozorela, par let star telefon dela bp (manjkajo mu pač določene lastnosti, ki so jih dodali v teh letih preko HW-ja).
Meni osebno 5s od izida deluje BP. Baterija je OK, hitrost delovanja BP, vse dela kar rabim. Edino malo premajhen mi je.

Torej jaz osebno bom menjal samo zaradi velikosti. Ostalo ne rabim. Niti 90% folka, ki to kupuje ne rabi. Razen za pumpanje ega!

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Saj sem videl te novejše amoled zaslone. Imam raje sliko na lcd-ju. Na amoledih so preveč zasičene barve. Res upam, da apple ne bo šel na amoled naslednje leto, kot so trenutne govorice
bonk.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Saj oled zaslon ne rabi prikazovat tako nasičenih barv, to je finta Samsunga, da pač zaslon zgleda wow pa čeprav so barve popačene, nerealne in preveč umetno nasičene. Apple bo integracijo oled verjetno nardil tako kot treba in verjetno zato tako čakajo in še vztrajajo na lcdju. Zaslon na iPhone 7 je fenomenalen, kar se tiča prikaza barv. Oled bi to lahko še izboljšal, pa še neprimerljivo boljše črnine in manj porabe energije (dark mode).

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Pri Samsungu so začel še pralni stroji letet v luft...
Vir: Delo

Sicer pa...tole je z letališča na Kreti:

Edit: moderatorja prosim naj prestavi v zato namenjeno temo. Thx.

Nazadnje urejeno: