Citat:
Uporabnik dune pravi:
Itak je bilo za pričakovati, da bo prodaja padla. Še sam apple je pred launchom prvič rekel, da ne bodo izdali cifer za prodajo med prvim vikendom. Posebej ker se letos izteče vezava tistim, ki so vzeli i6. Ker je že tretje leto ista oblika in i6 še vedno dela solidno hitro, ni neke nuje za menjavo pri "casual" uporabnikih.
To je samo plus za nas uporabnike. Se bodo bolj potrudili za naslednje leto. Kar so že bile govorice pred izidom 7-ke, da bi naj bila naslednje leto tista ta prava nadgradnja ob 10 letnici iphone-a.
imam občutek, da bodo nekateri hudo razočarani ob naslednjem modelu. Mi mogoče kdo zna povedat kaj pa lahko tako revolucionarnega vtaknejo v nov model in sedaj nimajo? Mogoče brezžično polnjenje v radiju par metrov, kar napovedujejo za avtomobile?
Po moje bore malo, ker je tehnologija/panoga dozorela, par let star telefon dela bp (manjkajo mu pač določene lastnosti, ki so jih dodali v teh letih preko HW-ja).
Meni osebno 5s od izida deluje BP. Baterija je OK, hitrost delovanja BP, vse dela kar rabim. Edino malo premajhen mi je.
Torej jaz osebno bom menjal samo zaradi velikosti. Ostalo ne rabim. Niti 90% folka, ki to kupuje ne rabi. Razen za pumpanje ega!