Po iphone 5 (brez s) je baterija na iphone dobra. Na petki je bila pa res poraz. Trenutno s 6-ko, se mi ne zgodi, da bi ostal brez procentov, pa sem heavy user.
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Tole je trenutno moj dve leti star i6. S polnilca sem ga odklopil zjutraj ob 7-ih in imam zdej 60% baterije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kok ti mail porabi? Da nimas kakega maila v outboxu, pa ti ga neprestano poskusa poslati naprej?
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pa saj apple ima glede velikosti zaslona še največ izbire. Še vedno je namreč na voljo telefon z močno tehniko (5SE z procesorjem iz 6S, ki je še danes zelo hiter) in 4 colskim zaslonom. Veliko "vernikov" namreč še danes hoče manjši zaslon in jim je 4,7 colski na 6/6S/7 prevelik. Ravno zadnjič mi je nekdo jambral da pri Samsungu nima kaj vzeti, saj je vse 5 col ali več, če vzameš manjšega (pa še potem je to 4,7 cole, kot recimo A3), je pa že slabši procesor.
Glede baterije pa tako: eno leto star note 3 je redko zdržal dva dni. Iphone 6S+ mi od danes zjutraj po uri in pol pogovora, več kot pol ure navigacije, stalno vklopljenih wifi, bluetooth in gps ter refreshu gmaila, exchange in facebooka trenutno (ob devetih zvečer) še vedno kaže 75%. Pa tudi ko je prazen, ti dobro narejeni low power mode da še skoraj cel dan uporabe (in to normalne, ne tako kot pri notu, ko je nehal delat fotoaparat).
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
ksz
Torej včeraj dobil iphone 7 128GB. Všeč mi je novi home button, za testiranje kaj drugega še ni bilo časa... Glede na to, da sem imel prej 6s, niti ni kaj drugačnega...
Kakšno priporočilo glede kvalitetnega usnjenega etuija?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz imam tega na 6-ki
https://www.aliexpress.com/ite...0608.0.0.i0Lo16
Pa je za ta keš vrhunski. Dejansko je usnje, tako da se postopoma obrablja in se ne začne lupit kot ostali ponaredki.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kak to misliš? Robovi so dvignjeni nad zaslon za ene 2mm, padel je po tleh že večkrat, vse BP.