Eni mate resne komplekse prsežem. Imel sem eno leto 920tko, nekaj malega 925 in kakšen dober mesec v uporabi 1520. Lumie so fantastične ampak žal zaradi pomanjkanja podpore tretjih proizvajalcev meni premalo prijazne, zato sem opustil M$ platformo. Andorid mi je preveč nestabilen oz. mi hrošči dvigujejo pritisk, tako da je edina alternativa jabolko, kjer je tudi kar nekaj kompromisov ampak žal glede na ostale dve platforme jih je najmanj oz. najmanj živcem zgubim. Tako da ja Lumie so super (če si to hotel slišati, pa se niti ne lažem), ne sodijo pa v to temo v moj žep tudi žal ne pašejo, pa še razvoj se je kot kaže popolnoma ustavil, na žalost. Če si ti našel svoj super telefon sem vesel zate (jaz ga še nisem, povsod so kompromisi), ne vem pa kaj ti gre v nos telefon konkurenčnega podjetja? Pa sej nima veze, sam neumno je tole smetenje, predvsem neumno izpadeš sam ti. Pa veš kaj je najhujše...ker sem bil včasih isti kot ti, ravno tako sem trolal, nčartno, ker mi je bilo zabavno Pa me je pamet počasi srečala, ker sem videl, da sem bedast in sem nehal.
Skratka cene bodo kmalu znane.
EDIT: jest...iz katerega foruma je pa fotka?