iPhone 7

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
jah jaz sem bil z omenjenimi modeli mnogo bolj zadovoljen kot takrat z aktualnimi modeli ala Samsung S3, note 2, edino Nexus 4 od andorida mi je bil ok, vse ostalo od andorida pa pokop oz. klasični bugi, ki ti res parajo živce, vsaj meni. Res pa da takrat w10 še ni lavfal, tako da ne poznam tako v detajle nove platforme. Me ne vleče nazaj, sem ravnokar pregledal Windows market pa vidim da se v parih letih ni spremenilo nič, tako da žal.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Tele tabele ne bi smele še ravno v javnost pridt
d055.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:

Eni mate resne komplekse prsežem. Imel sem eno leto 920tko, nekaj malega 925 in kakšen dober mesec v uporabi 1520. Lumie so fantastične ampak žal zaradi pomanjkanja podpore tretjih proizvajalcev meni premalo prijazne, zato sem opustil M$ platformo. Andorid mi je preveč nestabilen oz. mi hrošči dvigujejo pritisk, tako da je edina alternativa jabolko, kjer je tudi kar nekaj kompromisov ampak žal glede na ostale dve platforme jih je najmanj oz. najmanj živcem zgubim. Tako da ja Lumie so super (če si to hotel slišati, pa se niti ne lažem), ne sodijo pa v to temo v moj žep tudi žal ne pašejo, pa še razvoj se je kot kaže popolnoma ustavil, na žalost. Če si ti našel svoj super telefon sem vesel zate (jaz ga še nisem, povsod so kompromisi), ne vem pa kaj ti gre v nos telefon konkurenčnega podjetja? Pa sej nima veze, sam neumno je tole smetenje, predvsem neumno izpadeš sam ti. Pa veš kaj je najhujše...ker sem bil včasih isti kot ti, ravno tako sem trolal, nčartno, ker mi je bilo zabavno Pa me je pamet počasi srečala, ker sem videl, da sem bedast in sem nehal.
wink-1.gif

Skratka cene bodo kmalu znane.

Nima vsak samodejno kompleksa, če si upa podvomiti v superiornost neke platforme brez pravice kritičnega pogleda in se mu zdi kult Appla malce bedast. Nima nobene povezave z Lumiami ali Androidom, niti nisem zaslepljen fan enega ali drugega. Imel tako WP kot iPhone kot trenutno Android. Vsi so telefoni kot telefoni.

Nazadnje uredil moderator:

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Tele tabele ne bi smele še ravno v javnost pridt
d055.gif

To je jasno, dobili so(smo) jih posredniki in žal je še vedno preveč šalabajzerjev med nami, ki ne znajo ločiti kaj je za javno objavo kaj ni.

Pa naj ne pametuje zdaj kdo, da bi morali javno objaviti že prej kot ostale sosedne države, nekaterim očitno ni jasno da nekaj kar dobi na služben mail ali mu kdo posreduje s službenega maila ni za forum.

Ta majster na jabuk.si naj raje sklene kakšen anex namesto da se ukvarja s forumi...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:

Lej model, bodi priden, piši dedku mrazu in morda le dobiš Iphone7. Ali pa počakaj da boš 18 star, si lepo najdeš službo in po 62 mesecih varčevanja si boš lahko privoščil iphone7, do takrat pa pusti, da ljudje delajo s svojim denarjem kaj hočejo

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Sem včeraj gledal Jon Olssona, je brez neke panike kupil 3 komade v LA-ju
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Si.mobil ‏@Simobil
Prvim kupcem bomo novega #iPhone7 dostavili še to noč, po nakupu v spletni trgovini. #MaleZmage

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
7plus sploh niso dobili pri simobilu
smile-1.gif
Folk ze jamra, tudi pri telekomu je slika podobna.