Inkasantje !

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Lahk bi se tudi to. Predlagam da ko te policaj ustavi ti lahko postavi 3 vprašanja iz CPP. Za vsakega ki ga narobe odgovoriš dobiš 100 eur pa 1 KT.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ziher. Kaj sjtv bo z rokava stresel linke. Mislim da je bilo pri 2 ali celo treh razlicnih temperaturah merjeno. In povsod so se letne generalno bolje obnesle razen na ledu in snegu. Ne vem pa kako je bilo v dezju.
Ne vem pa koliko je verjeti tem testom.(taksna ali drugacna darila testnim ekipam s strani tovarn?)
En test:
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2010-Auto-Bild-Winter-Tyre-Test.htm

Citat:

The Summer Tyre
Perhaps the most interesting aspect of the test was the inclusion of a control summer tyre.

The summer tyre won every aspect of the dry tests, braking 4 meters shorter than the best winter and managing .1km/h faster on the handling course. In the wet the results were more even, with the best winter tyre convincingly beating the summer tyre in both aquaplaning tests and stopping only 1 meter short from 100km/h.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
sej se ne gre za to da bi človek naredil prekršek zaradi neznanja. avto ali izpit se vzame za kazen, ne pa zato ker kršitelj ne pozna predpisov.

In ti se potem fuuuuuuulllll trudiš, da ne sede več v noben avto.
hysterical-1.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
hja lej, če se vozi naprej je pač njegov problem in ne moj in bo potem pač moral nosit posledice, vozniškega izpita se ne vzame za brezveze ampak se ga zato da se s tem poskuša prisilit ljudi k vožnji po predpisih. Zanima me samo to, od kje tebi podatek da jaz podpiram tak sistem? si ratal tak kot sintiæ ki laže da izgleda podatek njemu v prid?

sicer pa, lahko je nekaj na pamet govorit in odgovornost za spremembe nalagati na druge, tudi jaz sem lahko pameten o tem kako kak zakon ne štima, samo če ne znam ponudit rešitve je to moje pametovanje vredno en drek.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Njegov problem ja. Moje je pa tale, da me še vedno ogroža, če po tvojem mnenju ni za na cesto. Vidiš, sintič ti je že prej hotel nekaj obrazložit, pa ni šlo. Verjamem, da tudi sedaj ne bo šlo. In to brez izpita, po možnosti brez registriranega vozila z ukradenimi tablicami. Perfect kombinacija, da se zaleti vame. Ti boš prišel, napisal položnice, potem se bom pa sam s tem pacientom ( ki ni tvoj problem, da se spet usede v avto ) ukvarjal in se jebal, da se bom na koncu obrisal pod nosom.

Podpiraš ga zato, ker colaš neki, kar nima za varnostjo nobene veze. Aha, ti nisi tak. Potem pa odlično, eden redkih. Sedaj pa hitro na teren in vsak, ko so vozi po snegu in ma letne, da mi ga odstraniš s ceste. Naredi nekaj za varnost.
wink-1.gif
Ker če se jaz pripeljem v zastoj zaradi enega, ko ma letne mu jih zatlačim nekam. Tiste letne gume, s policajev vred.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Njegov problem ja. Moje je pa tale, da me še vedno ogroža, če po tvojem mnenju ni za na cesto.
kje sem izrazil mnenje na katerega se opiraš sedaj, da nekdo ni za na cesto? Jaz razlikujem prekrške na take, ki drugega udeleženca ogrožajo in na take ki drugih ne ogrožajo, tako da me zanima s katerim prekrškom si ti ogrožen?

Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Vidiš, sintič ti je že prej hotel nekaj obrazložit, pa ni šlo. Verjamem, da tudi sedaj ne bo šlo.
Hmm... ne spomnim se da bi on meni kaj razlagal, mi lahko osvežiš spomin?

Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
In to brez izpita, po možnosti brez registriranega vozila z ukradenimi tablicami. Perfect kombinacija, da se zaleti vame. Ti boš prišel, napisal položnice, potem se bom pa sam s tem pacientom ( ki ni tvoj problem, da se spet usede v avto ) ukvarjal in se jebal, da se bom na koncu obrisal pod nosom.
tega stavka ne razumem najbolj, mogoče zato ker je tako nepovezano napisan in s čudnim začetkom, se bom pa vseeno potrudil in ti poskusil odgovorit. primer da se res nekdo zaleti vate brez izpita, nereg. avto, ukradene tablice policist opravi kar mora pri vsaki prometni nesreči in na koncu da tudi kazen zaradi prekrškov. Naslednji korak je urejanje preko zavarovalnice in z zavarovalnico policija nima nič. Če se moraš pa ti potem jebati, je pa to zaradi zavarovalnice in ne policije.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Če se moraš pa ti potem jebati, je pa to zaradi zavarovalnice in ne policije.

A to si resno napisal, a me zajebavaš? Resno sprašujem.
wink-1.gif

Potem mu je zavarnovanica dovolila, da se lahko naprej vozi. Ne vem, a nej se smejim, jokam, skratka ....... eehh...... brezveze.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
nisem rekel da mu je zavarovalnica dovolila da se naprej vozi. sklepal sem da govoriš o odškodnini oz. povrnitvi škode, glede na to da si napisal: "potem se bom pa sam s tem pacientom ( ki ni tvoj problem, da se spet usede v avto ) ukvarjal in se jebal, da se bom na koncu obrisal pod nosom." nevem kaj se moraš ti jebati in ukvarjati s tem ali bo on še naprej vozil ali ne in zakaj se ti tu obrišeš pod nosom. sicer pa kot sem že napisal, težko je odgovarjati na poste ki nimajo repa in glave. policija bo na kraju naredila kar ji zakon dopušča, a ti pričakuješ da bodo tipa zaprli zato da se ti potem ne boš rabil, jebat in ukvarjat z njim? lahko bi, če bi obstajal tak zakon, dokler ga pa ni, pa tega ne moreš pričakovati.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
hja lej, če se vozi naprej je pač njegov problem in ne moj
Jaz sem svoje naredil (preložil odgovornost na drugega).
Znano tudi kot "uspešni balkanski sistem".

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
najprej bi mogl u čuzo delomrzneže like you strpat.... ne pa da po 4 ure bluzijo ostalo pa pridni davkoplačevalci financirjao take levake, k znajo samo filozofirat...

ko pride pa do dela ga pa križek boli in ne more ane mušnca...

problem naše države so le tebi podobni... takozvani leni komunajzerji, ki na koncu clo govorijo da veliko dajo družbi...... Sej pravim pravi komunajzer

dve levi (da se razumemo roki).......

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Point je, da se policisti zmer zgovarjate na butaste zakone, ces nimamo kej, taksni so...ja zakaj jih pa upostevate ce so butasti? Normaln clovk inteligentno razmislja....in se zmer je tko, da policist se zmer lahko da opozorilo, ampak neeee, dejmo poloznico, da si dvignemo ego.