Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
glej na kraju se mu prepove nadaljno vožnjo in če je dobljen da se vozi se mu avto vzame. tak je zakon, pisal ga nisem jaz, spremenit ga ne morem. dojami, tak je zakon.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
No, pa pojdiva lepo po vrsti, 1,2,3, kot so hiše v Trsti.
Verjemi, da se jaz ne bom jebal s tem ali bo on še naprej vozil al ne. Pa knjižničarka tudi ne, še manj mesarija Podobnik. Menim, da je tukaj druga institucija, katera bi mu morala preprečiti nadaljno vožnjo. To, da mu samo colaš in pišeš položnice, on se pa še naprej vozi, zame ni preprečevanje nadaljne vožnje. Ampak je čisto preprosto inkasanstvo po sintičevsko.
Ja sej pravim, zakon je napisan tako, da se kasira, za varnost pa ne naredi nič. On se še vedno vozi. Dojemi, tak je zakon. In vi veselo pišete položnice, ampak on še vedno ogroža. In očitno tak zakon podpirate, če veselo pišete položnice, on se pa veselo vozi. Dokler mu na koncu ne boste morali nič več vzet, ali pa se boste naveličal in se bo kar veselo vozil. Hja, tudi tak primer mi je znan. Vse za varnost, knede
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
A za to, da policaj proč pogleda tudi?Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
.... za izdajo opozorila morajo biti izpolnjeni zakonski pogoji.
Seveda, pa še veter more v pravo smer pihat, da o tem, kako more biti vreme, ne govorimo. Prov kamela.