Impreza STI

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje gre clio lažje mimo na takšni ozki cesti, prav tako pa je malo verjetno da bi se tam pojavil traktor s prikolico
smile-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Jaz pa pravim vsakemu svoje, eni majo v kleti makete železnic, drugi gredo brez punce na Tajsko za 3 tedne, pol maš vmes tud take k kupjo fotoaparat za xxxx eur, svašta... jst pa recmo z mojo nokio čist dobre slike nardim. Aja pa zanč je kolega s takim ta dragim fotkičem naredu neostro sliko... men se pa to z nokio še ni nikol zgodil.

Ljubitelje Imprez prepričvat o neuporabnosti njihovih ljubic je tko k da bi na moto forumu prepričeval ta hude divjake kako je vse kar je nad 125 ccm in 16 konjev itak preveč pa da ne morjo tega nikol izkoistt (pa vsak 3 letn mulo ve da temu ni tako) in da nej se ne vozjo po tvojih cestah.

Pač al ne razumeš in se niti ne trudiš razumet al pa nalašč kljubuješ in se spuščaš v debate, ker ravno nimaš kej druzga za počet.
smile-1.gif
467716-post_slo.gif

LP.S

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Z Imprezo? Ne. sfal je bil nekje od Horjula naprej (me ni blo zraven), makadam je pa Lj ...
V tvojih koncih sem ob vikendih ... Sam nekak ne sestavim 300 konjev na kup. Sem bil zadnjič blizu, ampak ne rata, Mejduš ...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Jaz moram še pridt do nje.

Me še malo *ebe, ker prvič igram to igrico. :D A avto se lahko proda?

I

Izbrisan uporabnik #488

smile-1.gif
Nisem še uspel najti tržnice, kjer bi prodal Lancio (sem jo pa pobarval in dal nalepko), sem pa zdaj vmes zaslužil, tak da imam denar za Imprezo, bom nabavil. 4x4 se lepo obnese za uličarja. Samo zdaj se moram "spomnit" kje je bila ta azijska trgovina...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sploh se ne čudim zakaj kvasiš take neumnosti tukaj, glede na to, da ti z velikimi belimi črkami piše 2011 WRX STI Sets Speed Record.

Sam obupat ne smeš, se boš že naučil brati ali pa vsaj številke prepoznati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Face lifting po 7 letih sem hotel pokazati, kako je "nov" model napredoval že na oko.