Citat:
Uporabnik matjazxy pravi:
Moja izkušnja z IGO! (mešani občutki)
VTIS GLEDE PRODAJE
Sem ga kupil v soboto v Tušu. Pridem domov in ugotovim, da navodila, ki so mi jih kar sproti sprintali v Tušu vsebujejo vse razen slovenskih navodil za navigacijo - ravno to kar bi človek najbolj rabil. O MP3 playeryu,.itd, vse, ni pa slovenskih navodil za navigacijo. Sem šel v nedeljo dopoldan v Planet Tuš Celje, kjer mi je trgovka na informacijah obljubila, da bo kontaktirala uvoznika in mi takoj v ponedeljek poslala slov. navodila na mail,no do danes ne bu ne mu od njih.
VTIS GLEDE UPORABE:
Sem šel v soboto takoj po nakupu na Dunaj. Vse lepo in prav, začne spročati radarje na Štajerski avtocesti proti Mariboru, nato pa v samem Mariboru po obvoznici še nekajkrat, čeprav sem siguren,da tam ni radarjev. Nato pridem v Avstrijo in po poti do Dunaja nobenega opozorila več za radar, čeprav vem da so tudi tam radarji. Na poti nazaj sploh nobenega opozorila za radarje, tudi v Sloveniji ne, čeprav mislim da nisem izključil funkcije za opozarjanje????
Ok, v Avstriji me je pripeljal na želeno lokacijo brez problemov, vendar pa sem ga danes uporabil v Makedoniji, relacija Skopje - Ohrid, rezultat z naloženimi mapami = KATASTROFA! !! V Makedoniji mi je prepoznalo samo eno glavno cesto, ostalo Skopje - Ohrid pa še potem ko sem prejle prišel v Ohrid, pred Ohridom izgine glavna cesta...(center mesta, glavne obvoznice, avenije = 0!)
DODATNA TEŽAVA:
Imam nov računalnik z naloženim programom Vista in ko hočem skopirati film na XD kartico sploh ne gre. Verjetno je problem v računalniku in ne GPS-u, javlja neko napako, tak da.... bomo videli.
LP vsem!