Citat:
Uporabnik ceko pravi:
win mobile (na dlančniku) in wince sta tudi podobna in oba windows
je sigurno kakšna druga verzija windowsa...
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
navigon - a so te mape kaj boljše od iGOtovih?
Super novicaCitat:
Uporabnik Drago pravi:
Sem probal samo na mizi v pisarni. Prvi vtis je odličen.
Nekdo je omenjal navodila. Navodila se nahajajo na priloženem CDju in sicer slovenska za napravo, slovenska za priključitev in angleška za uporabo programa iGO. Ob nakupu sem dobil tudi pisna slovenska navodila, skupaj z izpisom maila, kjer so naštete države, ki jih pokriva navigacija.
Citat:
Uporabnik Basko pravi:
Še zdaj ne vem od kje vam iGO2006+.A je ta že gor naložen al je navaden iGO2006?
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Me je včeraj klical znanec, če mu lahko naložim na TUŠovo navigacijo AdriaRoute. Ko sem mu razložil,
da se to ne da, se je razočaran poslovil, ker je vrgel 190€ v kanto za smeti... Vozi namreč samo po Sloveniji.
Ni pa pošteno od TUŠa, da napiše v reklamo, da je Slovenija pokrita. Mislim, da gre tu za zavajanje potrošnikov
in je primer zrel za kakšnega tržnega inšpektorja...
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik GPSfreak pravi:
Se več kot strinjam, menim, da je tako blatenje višek nekulture in samo kaže nivo človeka, ki to piše!
In vse to le zaradi ene navigacije, človeku je res dolgčas!
Posodobitve SO OBSTOJEČE IN NA VOLJO in jih zlahka dobiš. Lahko z navodili, kako to sam narediš, ali pa jim pošlješ SD kartico pa ti jih posodobijo oni.
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Ej, zdaj pa te res imam že poln kur..!! Od danes naprej imam tudi tega "tuša" in mi je do sedaj uspelo da delujejo:
Igo8, Maporama, TomTom, Navigon!
In to v 2 urah. Ampak veš zakaj?
Ker VEM kaj delam. Ti pa si amaterček ki pa ima poln gobec klevetanja in neznanja in nima pojma.
Res, odstrani SE!
Citat:
Uporabnik niki pravi:
Jaz sem dobil gar.kartico, garancija seveda velja samo s računom dve leti, navodila so sicer kratka slovenska, vendar angleščina ni več nekakšen problem danes..
Glede posodobitve je tako, da jo prejmeš brezplačno avtomatsko, ko posodobitve izidejo od podjetja Mirel d.o.o. (vendar misli, da je potrebno poslati potrdilo preko emaila da te vpišejo v bazo)