Glede meglenk in zasenčenih luči (btw meni delajo tudi meglenke samo z parkirnimi) Če je megle res ekstremno gosta, se zaradi odbite svetlobe naredi bela "stena" in ja takrat bojo nizke meglenke najbolje opravile svoje delo in ugasnjene zasenčene luči pripomorejo k temu da človek bolje vidi, ker ni odboja od megle. Kot sem rekel vela za ekstreme.
Zaradi zadnjih meglenk, bi pa včeraj najraje z macolo človeku pokazal kako se jih ugasne.
Peljem na uvoz na AC pred mano se pelje ta osebek in takoj na začetku uvoza skoči na vozni pas (tipično) s 50kmh, no jaz sem se lepo peljal po pospeševalnem in ga čakal, ter se na koncu vključil za njega. Ker je bilo celo malo megle je takoj nažgal svojo "novoletno jelko" meni v glavo. Mu poblendam in nič, prižhem dolge in model na polno zabremza na AC! No potem se mi je odpeljal (pač fiesta ravno ne gre hehe)
No po čudnem naključju je šel na isti izvoz kot jaz in čakal na rdeči za levo (jaz za desno) mu rečem naj da šipo dol in ga vprašam zakaj ma prižgano zadnjo meglenko, "ja če je pa megla!" pol žačne pizdit name zakaj sem mu blendal, ga vprašam če pozna zakon in kako in kdaj se uporablja zadnja meglenka ampak ga je rešila zelena luč.
Odkar vozim (11 let ) sem mogoče 5x uporabil zadnjo meglenko (najbrž še tolikokrat ne)