Res to sprašuješ ali nas jebeš?
Še vedno lepši kot Samsung, ko niso vedel kam bi dal tisto jajčasto lukno, potem so jo pa vrgel nekam v kot, kokr drek v en kot sekreta.To ne bo nobeden kupil...to črno piko- luknjo v zaslonu.
In kaj ti pri mojih postih niso všeč - dejstvaA ti to resno a nas jebeš. Če, potem se poberi v svojo temo, Samsung fanček in ne buzeriraj. Sem si prišel podjebavat in izivat, ko ti bo pa kdo povedal ta svoje boš pa spet jokal kot otrok.
Še vedno lepši kot Samsung, ko niso vedel kam bi dal tisto jajčasto lukno, potem so jo pa vrgel nekam v kot, kokr drek v en kot sekreta.
Če sta prišla z 123 podjebavat v to temo potem se poberta v svojo lukno, da ne bo spet jok in stok.
Isto velja za WWY. Eni in isti buzerantje hodijo vedno delat štalo. Potem jim poveš kar jim sledi pa v jok in stok.
In kaj ti pri mojih postih niso všeč - dejstva
A ti to resno a nas jebeš. Če, potem se poberi v svojo temo, Samsung fanček in ne buzeriraj
Jaz pa bi rekel ravno to, ja.Ne bi rekel, no.
Halo. Ali se delaš neumnega ali pa si res toliko omejen, da tega ne vidiš.Je nevtralen, eni pa pluvate po vseh kar ni po vaše.
A veš kolk mi dol pade za to.Zdaj si me pa prizadel!
Res si me! Celo noc nisem spal, med 4 in pol 5 sem malo zadremal. To je verbalno nasilje!A veš kolk mi dol pade za to.
Resnica boli ja.
Kam pes taco moli oz WWY? To me pa res firbec matra. Kolikor vem, komentira stvari katere pozna.Jaz pa bi rekel ravno to, ja.
Halo. Ali se delaš neumnega ali pa si res toliko omejen, da tega ne vidiš.
On pa nevtralen
Če spremljaš njegove in (AvtoFun...) komentarje se točno razbere kam pes taco moli. O 123 pa ne bi izgubljal besed
Taki hodijo v določene teme delat samo štalo. Zanimivo, da so to eni in isti po celem forumu, nič čudnega, da je potem taka štala na forumu in da gre vse v cegrunt.
Določeni si tukaj lastijo forum in mislijo, da lahko delajo kar hočejo. In taki mi gredo res na k
Toda za to naj bi bili tukaj moderatorji, da naredijo red