Po resnici povedano sploh vedel nisem za tako varnost Googla, drugače bi pred njim šel v telefonu do konca, torej do gesla in bi že tam rešila.
In ne bi bilo treba, da mi preko SMS-a da geslo, ker sem jaz bil pripravljen iti zopet 60km daleč do njega, da on vpiše geslo in skupaj zresetiramo telefon pred njegovimi očmi. To sem mu tudi povedal preko SMS-ov. Povedal sem mu tudi, da brez njega imam telefon zaklenjen in ga ne morem uporabljati.
Na netu je bilo ene 5 obvozov tega, ampak je Google vedno dal posodobitev, tako, da so popravili varnostno luknjo. Če bi to delal recimo par mesecev pred nakupom, bi zadevo enostavno rešil, ker je bila varnostna luknja še aktivna.
Slišal sem tudi za primere, ko sta skupaj tipa šla v poslovalnico, kupec je prevzel telefon, prodajalec denar, nakar ga je prodajalec prijavil, da ga je prisilil v nakup, prišla je policija, zasegla telefon, nadalje pa se ve, kaj sledi...tožba....ampak, ti si brez telefona in denarja. In preden dosežeš karkoli, postane telefon že cegu.