Huawei P30 pro

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Ogledal sem si že več listov s karakteristikami Huaweie 30 pro in en podatek se pojavlja v dveh različicah. Zanima me, katera je prava:
1) H 30P ima 3,5 jack za slušalke
2) H 30P nima 3,5 jacka za slušalke
Najprej se izjasnite in napišite tako kot je treba kaj bi radi?
Huawei P30PRO nima jacka
Huawei P30 ima jacka

Nazadnje urejeno:

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Pa v 19 letu 21 stoletja vi še vedno potrebujete jack za slušalke. V času ko BT slušalke prodajajo za vsakim vogalom in to za sprejemljivo ceno.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
In ko ti zmanjka baterije, kot meni zadnjic, najprej fajn zakounes in potem utaknes navadne kabel slusalke v 3.5 jack in delaaaa...

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
@ Luce in koliko:
Spoštovani gospod Luce, zanima me, kaj sem tako narobe napisal, da vi "Fizikalci" ne razumete, za katere telefone v temu Huawei gre in za katere priključke sprašujem?
koliko: nekaterim pač ni vseeno, kakšen zvok je v slušalkah in mogoče za slušalke odštejejo kakšen evro več. Imam odlične slušalke, za aktere sem plačal 2x več kot 1.000 evrov in se mi zdi neumno, da bi zaradi menjave telefona kupoval še enkrat nove BT slušalke. Logično, mar ne - pa naj gre za nazadnjaštvo ali pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: Radovednež

Radovednež

Fizikalc
13. maj 2019
115
44
28
@ Luce in koliko:
Spoštovani gospod Luce, zanima me, kaj sem tako narobe napisal, da vi "Fizikalci" ne razumete, za katere telefone v temu Huawei gre in za katere priključke sprašujem?
koliko: nekaterim pač ni vseeno, kakšen zvok je v slušalkah in mogoče za slušalke odštejejo kakšen evro več. Imam odlične slušalke, za aktere sem plačal 2x več kot 1.000 evrov in se mi zdi neumno, da bi zaradi menjave telefona kupoval še enkrat nove BT slušalke. Logično, mar ne - pa naj gre za nazadnjaštvo ali pa ne.
BT slušalke so zame uporabne pri telefoniranju, ko poslušam podkaste, za glasbo mi pa na pamet ne pride, da bi jih uporabljal...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Pa v 19 letu 21 stoletja vi še vedno potrebujete jack za slušalke. V času ko BT slušalke prodajajo za vsakim vogalom in to za sprejemljivo ceno.

In to se ravno ti oglašaš, ko še vedel nisi da obstajajo, dokler ti jih apple ni pokazal za 150€
Sicer pa ni drame, ker obstajajo adapterji

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ne vem zakaj meni huawei in 1000 EUR slušalke ne grejo skupaj. Pomembna je kvaliteta outputa, kjer te gsmji pogorijo in tako drage slušalke nimajo smisla. Za to kar te gsmji nudijo so BT slušalke zadosti. Niso te kitajske škatle neka avdiofilska tehnika.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
@ Luce in koliko:
Če že hočeš dober zvok je to zate: https://www.gsmarena.com/lg_v50_thinq_5g-9607.php

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Itak, da so zadeve toliko dobre, kot je dobra najslabša komponenta, ampak IMHO je najbolj pomemben izvor.

Včasih je bilo tako, da tisti, ki niso imeli pojma so kupovali oh in sploh ojačevalce, drugi pa raje top gramofon ...

• Všeč mi je
Reactions: Primus

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
@ Luce in koliko:

Spoštovani gospod lopard.
Kot prvo mi razloži kaj si mislil s tem VI "Fizikalci" :valjamse:
Kot drugo pa, da ti razložim VI gospod "prilagojen program".
H 30P, kar si ti napisal ne obstaja.
Glede na to kar si napisal:
"Ogledal sem si že več listov s karakteristikami Huaweie 30 pro in en podatek se pojavlja v dveh različicah. Zanima me, katera je prava:
2) H 30P nima 3,5 jacka za slušalke"
Očitno pojma nimaš kaj si gledal in si poleg tega tudi nepismen VI Gospod.
Očitno je, da si pomešal, kot sem ti lepo napisal:
Huawei P30PRO nima jacka
Huawei P30 ima jacka
Kdo je sedaj tukaj "fizikalc":bonk:
Glede na to kar je bilo pisano v tej temi na preteklih straneh ne vemo ali smo v temi o Samsungih ali jabčkih.
Tako da še enkrat, najprej se izjasni kaj bi rad in nehajte pametovat VI Gospod.
Kot tretje pa ti je bilo lepo razloženo, da dobiš adapter iz usb C na 3,5 jacka preko katerega pride ven popolnoma enak zvok kot direktni priklop.
Samo zate je to očitno preveč ker poleg tega, da si zabit si tudi nepismen!
A sem ti dovolj počas napisal, da boš to razumel?:bonk:

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Spoštovani gospod lopard.
Kot prvo mi razloži kaj si mislil s tem VI "Fizikalci" :valjamse:
Kot drugo pa, da ti razložim VI gospod "prilagojen program".
H 30P, kar si ti napisal ne obstaja.
Glede na to kar si napisal:
"Ogledal sem si že več listov s karakteristikami Huaweie 30 pro in en podatek se pojavlja v dveh različicah. Zanima me, katera je prava:
2) H 30P nima 3,5 jacka za slušalke"
Očitno pojma nimaš kaj si gledal in si poleg tega tudi nepismen VI Gospod.
Očitno je, da si pomešal, kot sem ti lepo napisal:
Huawei P30PRO nima jacka
Huawei P30 ima jacka
Kdo je sedaj tukaj "fizikalc":bonk:
Glede na to kar je bilo pisano v tej temi na preteklih straneh ne vemo ali smo v temi o Samsungih ali jabčkih.
Tako da še enkrat, najprej se izjasni kaj bi rad in nehajte pametovat VI Gospod.
Kot tretje pa ti je bilo lepo razloženo, da dobiš adapter iz usb C na 3,5 jacka preko katerega pride ven popolnoma enak zvok kot direktni priklop.
Samo zate je to očitno preveč ker poleg tega, da si zabit si tudi nepismen!
A sem ti dovolj počas napisal, da boš to razumel?:bonk:
Glejte g. Luce,
1) pod vašim psevdonimom piše, da ste Fizikalc, ali pa jaz ne vem brati in sem nepismen.
2) Glede na to, da nisem nepismen vam še enkrat sporočam: vem kakšna je razlika med HUAWEI (upam, da sem pravilno izpisal, in ne bom uporabil okrajšave H) 30 pro. Torej: v karakteristikah zas HUAWEI 30 pro sem opazil, da v nekaterih podatkovnih listih piše, da ima jack 3,5, v nekaterih pa, da ga nima. In ker so na teh strani v bistvu v glavnem uporabniki, ki imajo več informacij o tem in so pač modrejši, sem vprašal, kaj je res in kaj drži. HUAWEI 30 me ni nikoli zanimal in zato tudi nsem mogel videti lista s karakteristikami. In - gospod Luce "Fizikalec" podatek, da je v paketu tudi vmesnik med USB in jackom 3.5 sem dobil šele po tistem, ko sem vprašala za informacijo. In glede na vašo vehementnost in vseznalstvo me pač zanima - kako naj jaz preprost nevednež uganem že vnaprej, kakšn bo eden od pametnih in koristnih odgovorov. Vaš podcenjevalski (in primitivni) odziv pa je pač vaša slika. S tem zaključujem to polemiko, in se ne mislim več oglašati. Tudi to je moja pravica. Nisem pa človek, ki "tera mak na konac" in želi imeti zadnjo besedo.

Nazadnje urejeno:

lopard

Pripravnik
12. jun 2013
66
4
8
Ne vem zakaj meni huawei in 1000 EUR slušalke ne grejo skupaj. Pomembna je kvaliteta outputa, kjer te gsmji pogorijo in tako drage slušalke nimajo smisla. Za to kar te gsmji nudijo so BT slušalke zadosti. Niso te kitajske škatle neka avdiofilska tehnika.
Nekaterim je pač zvok pomembnejši od nevem koliko pentabytnih fotoaparatov. Dosti potujem in na letalu mi pač vušesne slušalke in BT slušale ne zagotovijo mirnega poleta ob (kljub pametnemu telefonu) ne zagotovijo zaodstne kvalitete, da uživam v poletu in dobri glasbi. Moje senheizerce pa so druga pesem. Doslej sej bil z zvokom in kakovostjo predvajanja (+ seveda slušalke) HTC 10 izjemno zadovoljen. In pri meni je TO glavno merilo nakupa. Ne pa fotoaparat. Toliko različnosti med uporabniki pa si lahko dovolimo - tudi na alterju.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Radovednež

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Glejte g. Luce,
1) pod vašim psevdonimom piše, da ste Fizikalc, ali pa jaz ne vem brati in sem nepismen.
2) Glede na to, da nisem nepismen vam še enkrat sporočam: vem kakšna je razlika med HUAWEI (upam, da sem pravilno izpisal, in ne bom uporabil okrajšave H) 30 pro. Torej: v karakteristikah zas HUAWEI 30 pro sem opazil, da v nekaterih podatkovnih listih piše, da ima jack 3,5, v nekaterih pa, da ga nima. In ker so na teh strani v bistvu v glavnem uporabniki, ki imajo več informacij o tem in so pač modrejši, sem vprašal, kaj je res in kaj drži. HUAWEI 30 me ni nikoli zanimal in zato tudi nsem mogel videti lista s karakteristikami. In - gospod Luce "Fizikalec" podatek, da je v paketu tudi vmesnik med USB in jackom 3.5 sem dobil šele po tistem, ko sem vprašala za informacijo. In glede na vašo vehementnost in vseznalstvo me pač zanima - kako naj jaz preprost nevednež uganem že vnaprej, kakšn bo eden od pametnih in koristnih odgovorov. Vaš podcenjevalski (in primitivni) odziv pa je pač vaša slika. S tem zaključujem to polemiko, in se ne mislim več oglašati. Tudi to je moja pravica. Nisem pa človek, ki "tera mak na konac" in želi imeti zadnjo besedo.
Glejte G. lopard
1) Glede na vaš podcenjevalni-sarkastični prvi komentar bi se kot "pripravnik" lahko malo lepše in temu primerno tudi obnašal in do tega sploh ne bi prišlo.
2) Očitno, če pišete H 30P ne veste kakšna je razlika in jaz kot "fizikalc" ne vem kaj vi mislite, ker P pride pred 30, in nikjer nisem videl nobenega PRO (čeprav smo v temi PRO) toda kot je bilo že rečeno so prejšni "majstri" zasrali to temo tolk, da ne veš več kje si in večina je vse pomešala in meče vse v en koš.
3) Tako da ja, je velika razlika med PRO in tistim brez, ker eden ima 3,5 jacka drugi ne.
4) Tako da lahko samo predvidevam, da ste nepismeni, ker ne znate pravilno napisat kaj bi radi.