Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
A ni v tem biznisu....
edit: jaz sem to mislil
https://www.alter.si/tabla/show...true#Post467069
Citat:
na žalost je tako da je najhujše kar se v firmi zgodi to da dobiš v kolektiv človeka ki pride v službo izključno po plačo brez posebnih ambicij in aktivnosti s katerimi bi pokazal kaj zna... zeloooo dobro pozna svoje pravice o dolžnostih pa nikoli niti razmišljal ni, kaj šele da bi vedel da jih ima...
Nažalost je to kruta realnost slovenskega zaposljevalskega trga pri katerem zakon "šibkejšega" zelo dobro brani edino definicijo šibkosti v dani situaciji ne zna definirat...
no pa da ne bo samo slabo... obstajajo seveda tudi izjeme oz odlični zaposelni in takih so zaposljevalci veseli in jih radi tudi primerno plačajo
EDIT:
na žalost je tako, da je najhujše, kar se lahko na forumu zgodi, da dobiš v male oglase človeka, ki pride prodajat izključno za denar brez posebnih ambicij in aktivnosti, s katerimi bi pokazal, kaj ima dobrega... zeloooo dobro pozna svojo robo, o možnosti prodaje pa nikoli niti razmišljal ni, kaj šele, da bi vedel, če je sploh možno prodati...
Nažalost je to kruta realnost slovenskega prodajalskega trga, pri katerem zakon "prodajalca" zelo dobro brani, edino možnosti prodaje v dani situaciji ne zna definirat...
no pa da ne bo samo slabo... obstajajo seveda tudi izjeme oz odlični prodajalci in takih so bralci malih oglasov veseli in jih radi tudi primerno preberejo...
malo sem še vejice vstavil