Hrček?

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
jaz sem imela činčilo (je tudi nočna žival), pa smo jo navadili, da je bila z nami podnevi, ponoči pa je spala. na začetku je delala probleme, potem pa je videla, da nima pogojev, pa se je sprijaznila s tem.

ponoči je "rogovilila" samo, ko je grmelo. očitno jo je bilo strah, pa je tolkla po kletki.

vse se da, samo vztrajen bodi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jest sem mel morskega prašička. delal je akr je hotel, ke rnisem bog, da mu spreminjam gene in naravo.

vsi so trdili, da je to itak neumna žival, k nič ne zna. no pa se je izkazalo, da zna ta mala vreča tut v štacuno iz s tabo. brez povodca ali nagobčnika. edin kar je bilo treba pazit je bil oddelek z zelenjavo in sadjem. tam bliz ni bilo za hodit.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
poskusi z žarnico (samod aga ne skruriš - uporabi varčno)...ponoči mu jo prižgi, podnevi pa poskrbi da ima 'kletko' pokrito z odejo (oz. da je temno v prostoru).

pa bosta oba aktivna ob istih urah.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ni slaba ideja, hvala!
cheer.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
poskusi z žarnico (samod aga ne skruriš - uporabi varčno)...ponoči mu jo prižgi, podnevi pa poskrbi da ima 'kletko' pokrito z odejo (oz. da je temno v prostoru).

pa bosta oba aktivna ob istih urah.

Hrčki spijo tud pri svetlobi. Npr. v teh zooshopih majo cel dan prižagne luči ampak se ne pustijo motit. Pač se zavije v klopčič.

Hrčka daš v drugo sobo pa je. Ponavad si vsi prej al slej zadajo cilj, da bojo preglogal kletko, to pa ne ropota tok.