Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Glede na to, da vozim tako novega japonca in stare francoske "jajce" mislim, da sem kar mirodajen za podajanje teh informacij. In ta japonec je bil narejen čisto na japonskem, tako da ni problem tukaj Anglije itd. Predno sem kupil tega japonca, sem gledal precej vaše forumu (Honda) točno glede raznih čričkov v armaturkih. Enako tudi pri ostalih dveh konkurentih. Praktično povsod so jamrali in še jamrajo, da ti črički res obstajajo (tudi Accord za katerega sem se zanimal) in da je stanje pač takšno kot je. Še najmanj sem slišal o tem pri drugem original japoncu Mazdi in Toyoti. Pa pojdi zdajle na google in vpiši črički Honda, Toyota, Mazda, pa ti bo vse jasno.
V familiji imamo 3 japonce in 3 francoze in čisto zares ti povem, da so v vseh 3 japoncih črički ter zanič kvaliteta armaturke, pri franczih, pa so to pojavlja samo pri Laguni in roko na srce manj kot v japoncih, pa nebi verjel, če tega nebi sam izkusil.
Jaz osebno sem kupil japonca zaradi stare fame o kvaliteti, pa je daleč od tega in ne govorit da so japonci pojem kvalitete, ker niso. Mogoče so včasih bili, vendar če je to danes japonska kvaliteta, potem res ne vem kakšni zanič avti morajo biti danes novi "evropejci".