Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Bistvo je 190 konjev pri 1100 kilogramih in razne 530d, a6 3.0 in podobne zadeve v vzratnem ogledalu.
Razloži to bmwjevcu ko "padeš" mimo, pa nebo razumel
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Bistvo je 190 konjev pri 1100 kilogramih in razne 530d, a6 3.0 in podobne zadeve v vzratnem ogledalu.
Ko zmanjka argumentov gremo na bluzenje, a ne? Vidim, da imamo novega hondaša med nami.Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Tebe je pa kakšna japonka s hondo zagotovo povozila ker imaš take krče.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ko zmanjka argumentov gremo na bluzenje, a ne? Vidim, da imamo novega hondaša med nami.Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Tebe je pa kakšna japonka s hondo zagotovo povozila ker imaš take krče.
Ps: ja, kur... z VTIjko mi je spohal žensko, pa sedaj ob vsaki hondi dobim božjo jezo in se zato zmišljujem stvari.
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Zanima me par informacij glede Honde accord 2.2 dizel;
- so s tem motorjem, oziroma vozilom kakšne "serijske" napake, kaj najraje crkne? Ne! (ne rečem da nič ne crkne, a kakšni "serijskih" zadev naj ne bi bilo.
- kakšna naj bi bila poraba takega motorja, kako je z zmogljivostjo? Poraba: cca 7l/100km, pri srednje hitro vožnji (AC 150-170)
- kakšne so razlike med letnikom 2003 in 2006, oziroma kdaj je bil narejen facelift in kaj je bilo spremenjeno? Facelift je bil 2005, spremenjena je maska, osvetlitev instrumentov, dodan ESP in 6 prestava (pri dizlu), 17" platišča, potovalni računalnik in še par malenkosti.
- kakšna je razlika med opremo Executive, Executive plus in Sport? Sport ima dvojno avto klimo, dežni senzor, športne sedeže, športni volan, komande na volanu, tempomat, el. stekla in ogledala (ogrevana). Executive ima dodatno še usnje, navigacijo, strešno okno, 17", pot. računalnik, CD menjalnikin še par zadev. Executive plus mislim da ima še adaptivni tempomat in podobno elektroniko.
- ali se dobi slovensko karto za original navigacijo? Že odgovorjeno
- nasplošno, plusi, minusi? Kakor mi je uspelo izbrskati po internetu, naj te motorji nebi imeli nobenih težav s turbinami, edino med servisnimi intervali naj bi spili tudi do 2L olja. To drži? Glede olja drži, čeprav ni pravilo. Meni ga je začel piti zdaj, pri 140k km, prej pa recimo pol litra na 20k km.