Po temeljitem premisleku sem se odločil, da ne grem v nakup računalnika v Hoferju. Kolega, ki se malo ukvarja s temi zadevami pravi, da ni vse tako lepo kot prvo izgleda. Sicer ima ta komplet ugodno ceno je pa od posameznika odvisno kako bo zadovoljen. Ta je bolj za take, ki ga priklopijo in delajo na njem dokler dela, ko pa kaj crkne ga pa nesejo na servis. Jaz sem pa bolj tak, da rad odprem zadevo čez čas dodam kakšen disk ali pa TV kartico, vsake toliko časa malo posesam notranjost...
Pri takih kompletih je pa njihov OS nekako vezan na določen hadrver (pri nekaterih sploh ne moreš do biosa) in imaš težave, če kaj sam rihtaš, nekako si prisiljen da vedno neseš na servis. Imajo v službi take komplete in je hotel sam na novo naložiti svoje windovse, ker so se original sesuli in pravi, da ni bilo šans priti zraven in je bila rešitev samo uradni servis.
Svetoval mi je, da je bolje kupiti tukaj po komponentah odprto škatlo ter garancijo po komponentah (večina jo ima 2-3leta). Sicer je dražje ampak vsaj veš s čim imaš opravka.