Hitri servisi

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ne bodi smešen, polizdelki gor ali dol. Čeprav tudi to ni idealna rešitev, se pod avto postavi plastično korito dovolj velikih dimenzij. (Da scen z verglanjem brez relejev pump ne omenjam.) Je še vedno svinjarija, ki teče po avtu, ampak po tleh pa res ne.
rolleyes-1.gif

Moj mehanik, recimo, ima več kot dovolj dela, in nekaj zaposlenih, pa je nima nikoli svinjarije po tleh.
confused-1.gif
Kakšno plastično korito? Vsak normalen avto servis ima tisto kanto na kolesih z ogromnim lijakom na vrhu (temu lijaku se lahko štela višina) in potem to spravi točno pod mesto, kjer bo spustil olje, tekočine, itd. Tako da gre tekočina direkt v kanto in predvidevam, da se potem tudi ustrezno odda. Ne pa, da gre olje, itd. vse po tleh, potem se pa samo malo pošprica zadevo v zemljo, a ne?
Džizs ej. Mene je tudi foter učil, da naj odpadno olje lepo zlijem za hišo v zemljo. Ko sem ga vprašal, kako mu ustreza pit olje namesto vode, se je tudi on naučil, da je dobro odpadno olje odnest do prevzemnega centra in ga tam oddat na uničenje. A nismo v 2014 in ne v 1960?

gufy

Pripravnik
11. apr 2009
620
18
18
se mi zdi da nismo govorili o kapljicah ampak skoraj o curku, ko se pocedi iz cevi kar ostane not

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
ksz.

Pri nas akcije, če koga zanima slučajno..

http://lj.kia.si/servis_akcije.php

menjava olje+filter+menjava=29.90 eur,
za vozila twingo, clio, corsa, astra, peugeot 206, citroen c3, starejše od 4 let, ostalo se pa pozanimajte, je pa poceni..