Hamburger ?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Bil danes tam in nimam pripomb, ker je to končno prvi korak v pravo smer kar se tiče samega hamburgerja.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Davidoff....samo glede metode bi odgovoril........fanta sta falila par glavnih korakov do pravega burgerja. Tega jima ni mogoče spregledat. Rešita naj najprej to.

Nazadnje urejeno:

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Preprosto povedano.......tukaj malokdo lahko sploh ocenjuje okus hamburgerja. Glede na to koliko je bilo omenjenih raznih placov s pleskavicami na začetku te teme in na sorodni mariborski temi. Pač nismo v Ameriki, kjer vsak mulc ve kaj je taprav hamburger, ker mu ga peče doma mama - če pa ga ne, potem ga dobi za vogalom.. Hood burger me je razočaral in napisal sem, upam da dovolj jasno, zakaj. Najprej naj bo stvar narejena, kot se šika potem pa lahko sodimo dalje. Ne vem zakaj potem komentarji, mogoče pa samo tebi ni dober in celo, da če ne bi videl kao je pripravljen bi ga ziher drugače ocenil. Stvar šepa v pripravi in delno v sestavinah in ne more bit dobra dokler se ne popravi. Nič ju ne omejuje, da bi naredila pravo stvar, a je ne naredita. Je tako lažje? Sta samo nevedna ali preveč zaverovana vase, da bi se popravila? Who knows?

Bom šel še parkart na Hood burger. Upam, da bo kaj drugače, mogoče pa bereta alter.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Preprosto povedano.......tukaj malokdo lahko sploh ocenjuje okus hamburgerja.
Kaj hočeš s tem povedat? Da moraš biti profesionalen pokuševalec, da si upaš sploh drzniti oceniti okus hamburgerja?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Da je očitno način priprave bistveno bolj pomemben od okusa. To da imata tolk prometa, da ga ne uspevata dohajat je tu čisto nepomembno.
hysterical-1.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Preprosto povedano.......tukaj malokdo lahko sploh ocenjuje okus hamburgerja.
Kaj hočeš s tem povedat? Da moraš biti profesionalen pokuševalec, da si upaš sploh drzniti oceniti okus hamburgerja?

Ni potrebe da bežiš iz koncepta in citiraš tist kar ti najbolj paše......če si poizkusil pravi hamburger, pa ni treba zato bit v USA, potem lahko primerjaš. Jst sm ga jedu celo v Guatemali v enem napol selu, v kao menzi, ampak teta ga je naredila u piko, kruh, meso narejen u nulo, tri zelenjave, dve omakce, slanina, sir pa še jajce na oko. And it was a madrfakin HAMBURGER bogu za leđima
tongue-1.gif

Lepo sem napisal, da se je tema začela s priporočili za razne pleske ipd. - get it?
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok alterjevcev je probal hamburger..kok v ameriki, mami burgerja

kok prometa ma šiptar, kok mcdonalds, kok.

a veš kaj je reklama, marketing..to je delanje gužve
k mine, je pa kvaliteta, dostopnost, zmožnost.

tko da če po gužvi pred prikolico po vseh teh reklamaš ocenjuješ kvaliteto..svaka čast

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Vidš to bi mogla nardit. Lepo sama meso starat in tist za mlet meso tam v prikolci pa gasa.

Naši zarukani inšpektorji bi imeli pa svoj happy hour potem...

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Ma ne rabš staranga mesa no, to je že overkill pa cena bi bla 10€;. Zihrr bi bil hamburger pol čist zanič. Ker ta v bistvu tud ni tok dober, kakršna je cena...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Meni načeloma zadošča samo kruh pa meso.

Ma niti ne zadošča, prou najbol mi je samo meso pa kruh.

Nazadnje urejeno: